"Αν έρθεις, θα κάτσεις πίσω" | Πώς η Kate Middleton αποθάρρυνε τη Meghan Markle να παραστεί στην τελετή στέψης

"Αν έρθεις, θα κάτσεις πίσω" | Πώς η Kate Middleton αποθάρρυνε τη Meghan Markle να παραστεί στην τελετή στέψης

 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται πως βοήθησε στο να απουσιάζει η Meghan από την τελετή.

Ύστερα από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως η Kate Middleton ανακουφίστηκε από την ανακοίνωση του Παλατιού, σχετικά με τη σόλο παρουσία του πρίγκιπα Harry στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, αφού η σύζυγός του, Meghan Markle, θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, ο συγγραφέας Tom Bower υπονόησε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκείνη που βοήθησε στο να καταλήξουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσε ο Bower στο GB News, "πρέπει να είμαστε όλοι ευγνώμονες στην Kate, στο τέλος νομίζω πως απέτρεψε τη Meghan από το να έρθει και είπε πως: δεν θα την ήθελα εδώ σε καμία περίπτωση". Μάλιστα, ο συγγραφέας και πρώην δημοσιογράφος του BBC υπονόησε πως η Markle έλαβε προειδοποίηση από τη σύζυγο του πρίγκιπα William, ότι αν ερχόταν στην τελετή στέψης, θα καθόταν πίσω πίσω.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των Waleses με τους Sussexes παραμένουν τεταμένες, με ένα σχόλιο της Kate Middleton για την τελευταία κοινή τους συνάντηση να επιβεβαιώνει το γεγονός. Ήταν λοιπόν αναπόφευκτη η απουσία της Markle, η οποία σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της, σκέφτηκε πως το να πήγαινε θα έμοιαζε ψεύτικο. "Έπρεπε να πάρουν μία απόφαση που έμοιαζε αυθεντική και ειλικρινής, ειδικά ύστερα από όλα όσα είπαν και τα πράγματα που έχουν συμβεί", δήλωσε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού. Μην ξεχνάμε, ωστόσο, πως εκείνο το σαββατοκύριακο θα είναι τα γενέθλια του γιου τους, Archie, ένας ακόμη λόγος που υποτίθεται θα κρατήσει τη δούκισσα του Sussex στην Καλιφόρνια.

Από την άλλη, ο Bower αποκάλεσε τη σόλο παρουσία του πρίγκιπα Harry "έναν άσχημο συμβιβασμός", υπογραμμίζοντας πως "η παρουσία του Harry είναι συνταγματικά σημαντική. Εξάλλου, θεός φυλάξοι, αν κάτι συμβεί και όλοι πεθάνουν, θα έχουμε τον βασιλιά Harry στον θρόνο μετά τον Κάρολο, οπότε πρέπει να είναι εκεί".

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:  (harpersbazaar.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια