Δύο πανίσχυροι ολιγάρχες στο στόχαστρο του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Δύο πανίσχυροι ολιγάρχες στο στόχαστρο του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

Η παντοδυναμία θα του λύσει τα χέρια 

Δύο ηχηρά ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου θα αποτελέσουν τον πρώτο στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε περίπτωση που κατακτήσει την πολυπόθητη παντοδυναμία, διότι την αυτοδυναμία την έχει εξασφαλισμένη.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα με τεράστια δύναμη, άρα ο Κυριάκος θα πρέπει να διαθέτει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή, προκειμένου να συγκρουστεί μαζί τους, χωρίς να φοβάται «διαρροές». Οι δύο άνδρες μάλιστα ενεργοποιούνται σε τελείως διαφορετικούς κλάδους, ενώ ο ένας έχει ισχυρή παρουσία στα media.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο έχουν στηρίξει πολλαπλά τον Κυριάκο. Φαίνεται όμως ότι ο αυριανός πρωθυπουργός έχει το DNA του αείμνηστου πατέρα του, ο οποίος δεν είχε διστάσει να συγκρουστεί μέχρι τέλους ακόμα και με χορηγούς του!

Στην περίπτωση βέβαια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διέθετε, ήταν η αιτία που ηττήθηκε απέναντι στον πανίσχυρο επιχειρηματία.
Ο Κυριάκος λοιπόν δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο λάθος. Πρώτα θα εξασφαλίσει την παντοδυναμία και μετά θα κηρύξει τον πόλεμο.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: newsbreak.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια