«Κάμερες παντού σε δρόμους και πλατείες»! Αυτό φέρνει ο Μπακογιάννης στην Αθήνα και το παραδέχτηκε!

«Κάμερες παντού σε δρόμους και πλατείες»! Αυτό φέρνει ο Μπακογιάννης στην Αθήνα και το παραδέχτηκε!

 


Δεν απάντησε αρνητικά ούτε όταν ρωτήθηκε αν θα μπουν ΚΑΙ σε παιδικές χαρές!!! Θα εντοπίζουν ακόμα και την ηχορύπανση

Στο debate που διεξάχθηκε στην ΕΡΤ, ενόψει του Β’ Γύρου των δημοτικών εκλογών ανάμεσα στους δύο υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων, στην ερώτηση για την ασφάλεια ο Κώστας Μπακογιάννης κλήθηκε να τοποθετηθεί στο θέμα της ασφάλειας, λέγοντας πως θα μπουν 750 κάμερες σε όλον τον Δήμο!!!

«Ναι στις κάμερες, δεν μπορούμε να έχουμε αστυνομικό σε κάθε γειτονιά. Πόσο μάλλον που έχουμε κάμερες νέας γενιάς, οι οποίες πιάνουν ακόμη και την ηχορύπανση. Χαίρομαι γιατί συμφωνήσαμε με τον υπουργό να τοποθετήσουμε κάμερες σε 750 σημεία της πόλης για την ασφάλεια», είπε μεταξύ άλλων.

Αντίθετα ο αντίπαλός του Χάρης Δούκας τόνισε ότι πρέπει να ενισχυθεί η δημοτική αστυνομία με την οποία, όπως είπε, έκανε και συνάντηση, ενώ για τις κάμερες απάντησε «δεν είναι προτεραιότητά μου».

Ο κ. Μπακογιάννης ρωτήθηκε και σήμερα για τις κάμερες για το αν θα μπουν ακόμα και σε παιδικές χαρές, δεν το αρνήθηκε, αλλά μάλιστα είπε «ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» και θα ελέγχουν προφανώς τα πάντα, ακόμα και την ηχορύπανση, όπως σημείωσε.


Λογοτεχνικό περιβόλι!

 Πηγή:el.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια