Πιθανή εμπλοκή και τέταρτου προσώπου στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης!!!

Πιθανή εμπλοκή και τέταρτου προσώπου στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης!!!

 

Οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός ακόμη προσώπου στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και τέταρτο πρόσωπο.

 

Ο ρόλος του 42χρονου Αλβανού

Πρόκειται για έναν άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας, 42 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργάτης σε διάφορες ιστορίες ποινικού ενδιαφέροντος της σπιτονοικοκυράς και ίσως ο άνθρωπος που με ένα μαύρο τζιπ μετέφερε τη σορό του άτυχου κοριτσιού, δηλαδή έχει συνέργεια στον φόνο.

Ο άνδρας δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στο κάδρο των κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το MEGA, ο 42χρονος, το βράδυ που σκότωσαν τη Φαίη, φέρεται να ανέλαβε να τη βάλει στο τζιπ και να τη μεταφέρει γύρω στα 700 μέτρα μακριά από το σπίτι που διέμεναν οι γυναίκες και θεωρείται ότι αποτελεί τον τόπο του εγκλήματος.

Ο άνδρας είναι υπόλογος για άλλες υποθέσεις, ενώ διατηρεί ψητοπωλείο κοντά στην περιοχή που διέμενε η Φαίη με τις κατηγορούμενες. Όπως έγινε γνωστό οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης μητέρας συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

 

Η μήνυση του πατέρα που άνοιξε τον δρόμο της σύλληψης - Το βαρύτατο κατηγορητήριο

Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά από μήνυση του πατέρα της Φαίης, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η μήνυση οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της 66χρονης σπιτονοικοκυράς, της 64χρονης μητέρας και της 23χρονης αδελφής της άτυχης γυναίκας, για αδικήματα που κατά περίπτωση αφορούν ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος , επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Βασικός ρόλος στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί αποδίδεται στην 66χρονη κατηγορουμένη, που φαίνεται να εξέδιδε την Φαίη, εις γνώση της μητέρας και της αδερφής της

Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό που έχει συλλεχθεί και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αφορά μεταξύ άλλων την προκαταρκτική πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, που ώθησε την υπόθεση, αλλά και πολλές μαρτυρικές καταθέσεις για την βαναυσότητα σε βάρος του θύματος.

Παράλληλα ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης που σύμφωνα με μαρτυρίες φρόντιζε η 66χρονη σπιτονοικοκυρά.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:  (dnews.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια