Άρχισαν να βγάζουν παράνομες τις υποχρεωτικότητες εμβολίων! Δείτε πού;;

Άρχισαν να βγάζουν παράνομες τις υποχρεωτικότητες εμβολίων! Δείτε πού;;

 


Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα της...σιωπής δεν επιστρέφουν ούτε καν τα πρόστιμα σε όσους πλήρωσαν!!

«Οι εντολές για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς Covid-19 για την αστυνομία και τους εργαζόμενους στα ασθενοφόρα του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας επεβλήθησαν παράνομα», διαπίστωσε το ανώτατο δικαστήριο της αυστραλιανής Πολιτείας, σε μία απόφαση-«βόμβα».

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες -μέχρι σήμερα- αποφάσεις που χαρακτηρίζουν παράνομες τις υποχρεωτικότητες εμβολιασμών! Και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η αυτή η είδηση μας έρχεται από ένα κράτος που εφάρμοσε ένα από τα πιο σκληρά lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, το τοπικό δικαστήριο εξέδωσε την Τρίτη τις αποφάσεις στο πλαίσιο τριών αγωγών που υποβλήθηκαν από 86 μέρη κατά των υπηρεσιών ασθενοφόρων της αστυνομίας του Κουίνσλαντ.

Οι υποχρεωτικότητες εμβολιασμών ίσχυσαν κατά τη διετία 2021-2022.

Οι προηγούμενες οδηγίες απαιτούσαν από τους εργαζόμενους της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης να λάβουν και τις λεγόμενες “αναμνηστικές δόσεις” (boosters) κατά του Covid.

Όποιοι αρνούνταν έρχονταν αντιμέτωποι με πειθαρχικές διώξεις που έφταναν μέχρι την απόλυσή τους.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Αστυνομικός Επίτροπος, Katarina Carroll, δεν έλαβε υπόψη της τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, Δρ Τζον Γουέικφιλντ, δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι εξέδωσε την εντολή εμβολίου σύμφωνα με έναν “σιωπηρό όρο” των συμβάσεων εργασίας για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία ασθενοφόρων.

Ως αποτέλεσμα, και οι δύο εντολές υποχρεωτικών εμβολιασμών κρίθηκαν από το δικαστήριο ως «παράνομες».

Το δικαστήριο έκρινε επίσης ότι «οι εντολές αυτές περιόριζαν τα ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων, επειδή έπρεπε να υποβληθούν σε ιατρική διαδικασία χωρίς την πλήρη συναίνεσή τους».

Θυμίζουμε πως και στην Ελλάδα -πέρα από το μηνιαίο χαράτσι στους ανεμβολίαστους άνω των 60- ίσχυσαν μέτρα τύπου «απαρτχάιντ» με το πιο σκληρό εξ αυτών να αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων ανεξαιρέτως των υγειονομικών!!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: el.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια