Απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω… Ιμίων!!!!

Απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω… Ιμίων!!!!

 


Προγραμματίζονται συγκεντρώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τα Ίμια.

Απαγορεύονται σήμερα οι δημόσιες συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω συγκεντρώσεων που προγραμματίζουν δεξιές οργανώσεις και οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τα Ίμια.

Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων.

Για σήμερα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση για τα Ίμια μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει και ομάδες της Αριστεράς, από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια