Τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας σίγουρα σας αγαπάει!!!!

Τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας σίγουρα σας αγαπάει!!!!

 

Έχετε πληγωθεί στις σχέσεις σας και τώρα αποτελεί μια πρόκληση για σας να εμπιστευτείτε τον νέο σας σύντροφο…

Παρόλα αυτά σας αρέσει αυτός ο «τύπος» που γνωρίσατε πρόσφατα σε μια εκδήλωση. Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε; Είναι ο ένας και μοναδικός για σας ή απλώς ένας ακόμη άνθρωπος που θα σας πληγώσει;

Όταν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, έχετε την τάση να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας κάθε φορά που βγαίνετε ραντεβού με κάποιον νέο υποψήφιο σύντροφο. Παρόλο που αυτού του είδους η αβεβαιότητα μπορεί να είναι ανησυχητική, είναι καλό να αμφισβητείτε τη σχέση μερικές φορές. Κάνοντας αυτό σημαίνει ότι παίρνετε τη σχέση στα σοβαρά. Απλά προσπαθήστε να μην το πολυσκέφτεστε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν βγαίνετε με κάποιον και ψάχνετε για σημάδια ότι σας αγαπά είναι να αναρωτηθείτε τι ψάχνετε σε μια σχέση. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε στη ζωή σας. Θέλετε να μείνεις με αυτόν τον άνθρωπο; Είναι αυτός που θέλετε να δεσμευτείτε μαζί του;

 

Τα 8 σημάδια ότι ίσως σας αγαπάει:

Σας έχει δει στα χειρότερα σας και δεν έχει φύγει

Δεν πτοείται από την καριέρα σας

Έχετε κοινές πνευματικές πεποιθήσεις

Σχεδιάζει το τέλειο ραντεβού για εσάς με βάση τις προτιμήσεις σας

Χαμογελάει όταν βρίσκεται κοντά σας

Περηφανεύεται για σας στην οικογένεια και τους φίλους του

Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι είναι ζηλιάρης

Δεν προσπαθεί να σας αλλάξει

1. Σας έχει δει στα χειρότερα σας και δεν έχει φύγει

Κόλλησε μαζί σας, όταν απολυθήκατε και ο συγκάτοικος σας ξαφνικά σας εγκατέλειψε. Είχατε ένα πρόβλημα, αλλά δεν τον τρόμαξε. Ήταν εκεί για σας. Σας άκουσε. Μπορείτε να κλάψετε μπροστά του και να μην ανησυχείτε μήπως σας κρίνει. Τώρα, έχετε βρει μια υπέροχη δουλειά και είναι ακόμη μαζί σας να χαρεί με τη χαρά σας. Αυτό σημαίνει ότι σας στηρίζει τόσο στις χαρούμενες όσο και στις δύσκολες στιγμές σας.

 

2. Δεν πτοείται από την καριέρα σας

Ξέρει ότι η καριέρα σας είναι σημαντική για σας και την υποστηρίζει. Ξέρει την κατεύθυνση που θα θέλατε να ακολουθήσετε στην καριέρα σας και δείχνει γνήσιο ενδιαφέρον για αυτή. Θέλει να τα καταφέρετε και σας κάνει ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά σας.

 

3. Έχετε κοινές πνευματικές πεποιθήσεις

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο αυτές τις μέρες μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η θρησκεία χρησιμοποιείται μερικές φορές για τη χειραγώγηση και τον έλεγχο, και η νοοτροπία αυτή μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στη σχέση σας.

Η αληθινή θρησκεία, ωστόσο, έγκειται σε άλλες αξίες όπως η συγχώρεση, η ταπεινοφροσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια, ο σεβασμός και η προσφορά θυσίας. Χρειάζεστε αυτές τις βασικές αξίες στο πλαίσιο μιας υγιούς σχέσης, ειδικά όταν βρίσκεστε σε αυτές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ζευγάρια που μοιράζονται κοινές αντιλήψεις για βασικές αξίες της ζωής μένουν μαζί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο δεμένα.

 

4. Σχεδιάζει το τέλειο ραντεβού για εσάς με βάση τις προτιμήσεις σας

Αυτό σημαίνει ότι σας προσέχει και σας ακούει. Παίρνει στα σοβαρά τις προτιμήσεις σας και λαμβάνει υπόψη τους ποιους επιθυμείτε να συναναστρέφεστε και ποιους αποφεύγετε. Ακόμα κι αν είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει πολύ, θα το κάνει επειδή ξέρει ότι σας αρέσει. Αυτό επομένως Θα μπορούσε να είναι ακόμη και μια ένδειξη.

 

5. Χαμογελάει όταν βρίσκεται κοντά σας

Ξέρετε από τη γλώσσα του σώματος και τον τόνο της φωνής του, χωρίς αμφιβολία, ότι σας αγαπάει. Αυτό είναι σημαντικό. Θέλετε ο σύντροφός σας να ενθουσιάζεται, όταν σας βλέπει στο τέλος της ημέρας. Θέλετε να είστε το αγαπημένο του καταφύγιο μετά της ημέρας.

Χωρίς να πει λέξη, ξέρετε τι εκπληκτικό συναίσθημα είναι όταν γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας σας αγαπά. Αυτό θα σας βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές, όπως όταν π.χ.αντιμετωπίσετε μια μεγάλη δυσκολία στη δουλειά ή κάποια οικονομική δυσπραγία.

 

6. Περηφανεύεται για σας στην οικογένεια και τους φίλους του

Όταν ξέρει ότι είστε η μοναδική του αγάπη, είναι ενθουσιασμένος που θα σας συστήσει την οικογένεια και τους φίλους του. Δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σας και έχει πάντα καλά λόγια να πει για σας. Και, το ξέρετε αυτό και το αγαπάτε. Δεν καυχιέται μόνο για σας. Τους δίνει να καταλάβουν πόσο σημαντική είστε για αυτόν.

 

7. Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι είναι ζηλιάρης

Έχει αυτοπεποίθηση και δεν σε κρίνει με βάση τις προηγούμενες σχέσεις του. Δεν σε ανακρίνει όταν του λες ότι ήσουν έξω με φίλους ή ότι έπρεπε να δουλέψεις μέχρι αργά. Υπάρχει πραγματική εμπιστοσύνη στη σχέση.

 

8. Δεν προσπαθεί να σας αλλάξει

Το να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε αλλάξει είναι τρομερό συναίσθημα. Ξέρει ότι αγαπάτε τις γάτες, και αυτό είναι εντάξει. Ξέρει ότι μεγάλωσατε με γάτες. Σημαίνουν πολλά για εσάς, οπότε θα είναι σίγουρος ότι υπάρχει πάντα μια γάτα στη ζωή σας. Σας ξέρει, μέσα και έξω, και σας αποδέχεται, όπως είστε. Αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που δείχνει ότι θα έχετε ένα στήριγμα ό,τι κι αν γίνει. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που θέλετε σε μια υγιή σχέση. 

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: oloygeia.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια