Σοκαριστική παρέμβαση στο κρέας που τρώμε! Κτηνοτρόφος σπάει την σιωπή του!!!

Σοκαριστική παρέμβαση στο κρέας που τρώμε! Κτηνοτρόφος σπάει την σιωπή του!!!

 


Σάλος με αυτό που έχει ξεκινήσει και τείνει να εξαπλωθεί παντού

Δεν φτάνει η αύξηση των τιμών στα τρόφιμα, όπου στην Ελλάδα οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές παραδίδουν άδειες!

Ένας κτηνοτρόφος στις ΗΠΑ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις ρυθμιστικές αρχές που άρχισαν να επιβάλλουν εμβόλια mRNA για τα ζώα που θα μεταποιηθούν ως κρέας, κίνηση η οποία επιδιώκεται να εφαρμοστεί γενικά στον δυτικό κόσμο!

 

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Ας φέρουμε στην επιφάνεια τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα εμβόλια mRNA σε ζωντανά ζώα και γιατί αποτελεί λόγο ανησυχίας!

Έχουν πάρει 525 χοίρους και τους εμβολίασαν  με ζωντανό ιό στο εμβόλιο mRNA και, σε 21 ημέρες -αυτά είναι τα  στατιστικά:-25 από αυτά πέθαναν, 55 από αυτά κατέληξαν τόσο ανορεξικά που έφτασαν σχεδόν στον θάνατο, 20 από αυτά υπέφεραν από ανεπάρκεια, 12 από αυτά υπέφεραν από έλλειψη παραγωγικής ικανότητας και, άλλα 25  από αυτά είχαν συμπτώματα  ετοιμοθάνατου!

Έχουν διενεργήσει αυτοψίες σε αυτά που έχουν πεθάνει και, βρήκαν ότι εξακολουθούσαν να υπάρχουν υπολείμματα εμβολίου με ζωντανό ιό μέσα στο κρέας αυτών των ζώων! Επομένως, από την άποψη του καταναλωτή, θα πρέπει να ανησυχούμε για τον ζωντανό ιό που υπάρχει στο κρέας, το οποίο καταναλώνουμε βάζοντας το στο σώμα μας. Από την θέση του παραγωγού θα πρέπει να ανησυχούμε για την  υγεία των ζώων μας, τα οποία  τελικά θα μας καταστρέψουν, θα καταστρέψουν το κοπάδι,  θα καταστρέψουν την επιχείρησή μας συνολικά».


photo freepik

Λογοτεχνικό περιβόλι!

 Πηγή: el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια