«Έτσι λέει ο Κύριος των δυνάμεων, ο Θεός τού Ισραήλ: Διορθώστε τους δρόμους σας και τις πράξεις σας, και θα σας στερεώσω σ’ αυτό τον τόπο.»

«Έτσι λέει ο Κύριος των δυνάμεων, ο Θεός τού Ισραήλ: Διορθώστε τους δρόμους σας και τις πράξεις σας, και θα σας στερεώσω σ’ αυτό τον τόπο.»

 


Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι μου με ένα μικρό εδάφιο από τον ΙΕΡΕΜΙΑ κεφάλαιο 7 εδάφιο 3:

Αυτό λέει ο Κύριος Παντοδύναμος, ο Θεός του Ισραήλ: Αναμορφώστε τους τρόπους και τις πράξεις σας, και θα σας αφήσω να ζήσετε σε αυτόν τον τόπο.


Μικρές σκέψεις με αφορμή το σημερινό εδάφιο:
Συχνά θεωρούμε δεδομένα αυτά που έχουμε, πού ζούμε, τους φίλους που ευλογούν τη ζωή μας και την οικογένεια που μας δίνει ένα μέρος να ανήκουμε και να αναπτυχθούμε. Όλα αυτά είναι δώρα για εμάς από τον Θεό. Δεν τους αξίζουμε. Δεν είναι δικοί μας από θεϊκό δικαίωμα ή εθνικό καθεστώς. Δεν κερδίζουμε αυτές τις ευλογίες, αλλά σίγουρα μπορούμε να τις καταστρέψουμε. Ο Θεός θέλει να ζούμε υπάκουα, όχι μόνο για να τον ευχαριστούμε, αλλά και για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε. Λοιπόν, ας αναμορφώσουμε τις πράξεις μας και ας ζήσουμε για τον Ιησού και όχι για τον εαυτό μας.

Μια μικρή  προσευχή

Παντοδύναμα και άγιε Πατέρα, συγχώρεσε με για τις αμαρτίες μου.
Αναγνωρίζω και λυπάμαι που τα διαπράττω.
 Σε παρακαλώ, ευλόγησέ με και ενδυνάμωσέ με ,
καθώς επιδιώκω να στρέψω τη ζωή μου  και το βλέμμα μου προς το μέρος Σου,
να ζω με πάθος για ΕΣΕΝΑ και μόνο
 και να με χρησιμοποιείς μόνο για την ΔΟΞΑΣΟΥ!
 Στο όνομα του Ιησού, προσεύχομαι.
Αμήν.



Διαβάστε  και άλλα με θέμα :  Ο ΣΤΙΧΟΣ της ΗΜΕΡΑΣ


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια