«Θα δώσουν την Κύπρο και θα ακολουθήσει και το Αιγαίο»!!! Τονίζει ο Γιώργος Αυφαντής!!!

«Θα δώσουν την Κύπρο και θα ακολουθήσει και το Αιγαίο»!!! Τονίζει ο Γιώργος Αυφαντής!!!

 

«Αν η Κύπρος πέσει θα χαθεί και το Αιγαίο». Ο πρέσβυς ε.τ Γιώργος Αυφαντής λέει αυτό που το ελληνικό πολιτικό σύστημα παριστάνει ότι δεν γνωρίζει…

Ο κ.Αυφαντής σχολιάζει όσα είδαμε και ζήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο. «Ο κ.Μητσοτάκης πήγε στην Κύπρο με τη λογική του «τραβάτε με κι ας κλαίω». Η οικογένεια του έτσι κι αλλιώς φέρει ευθύνες για τη διχοτόμηση της Κύπρου», λέει ο πρέσβυς ε.τ επικαλούμενος ιστορικά γεγονότα.

«Υπάρχει μια διαχρονική υποχωρητικότητα από την Ελλάδα και μια διαχρονική απαίτηση της Τουρκίας ,ότι η Κύπρος τους ανήκει, ακόμη κι αν δεν υπήρχε ούτε ένας τουρκοκύπριος».

Η Ελλάδα μοιάζει ήδη να έχει γίνει δορυφόρος της Τουρκίας και δεν αντιδρά ακόμη και σε γεγονότα που άλλες εποχές προκαλούσαν αυτόματες και έντονες αντιδράσεις.«Η τουρκική στρατοχωροφυλακή πυροβόλησε Έλληνα συνοριοφύλακα κι εμείς κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε», λέει ο κ.Αυφαντής. «Το ίδιο κάνουμε και στην Κύπρο. Λέμε ότι όλα πάνε καλά».

«Αν δώσουμε το «οικόπεδο» στην Κύπρο, θα ακολουθήσει σύντομα η Ρόδος ,η Σάμος και πάει λέγοντας. Αυτή είναι η λογική Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Και δεν είναι μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι και οι κύριοι Κασσελάκης και Ανδρουλάκης. Ποιος αντιδρά; Με αυτό το πολιτικό σύστημα ο κ.Ερντογάν μάλλον θα πρέπει να χαρακτηριστεί μεγαλόψυχος».

Ο κ.Αυφαντής μιλά για τον ελληνικό Στόλο και την πλήρη εγκατάλειψη του. Εγκατάλειψη που βιώνει και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που διαρκώς εισπράττει απαξίωση.

Και οι κοινωνίες σε Ελλάδα και Κύπρο; Θα αντιδράσουν ή όχι;

Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια