" Έχοντας τούτο τον φόβο, μη τυχόν κανείς επικολλήσει σε μας κάποιο ψεγάδι μέσα σ’ αυτή την αφθονία, που διακονείται από μας·προνοώντας τα καλά όχι μονάχα μπροστά στον Κύριο, αλλά και μπροστά στους ανθρώπους." Β΄Κορινθίους 8:20-21

" Έχοντας τούτο τον φόβο, μη τυχόν κανείς επικολλήσει σε μας κάποιο ψεγάδι μέσα σ’ αυτή την αφθονία, που διακονείται από μας·προνοώντας τα καλά όχι μονάχα μπροστά στον Κύριο, αλλά και μπροστά στους ανθρώπους." Β΄Κορινθίους 8:20-21

 


" Έχοντας τούτο τον φόβο, μη τυχόν κανείς επικολλήσει σε μας κάποιο ψεγάδι μέσα σ’ αυτή την αφθονία, που διακονείται από μας·προνοώντας τα καλά όχι μονάχα μπροστά στον Κύριο, αλλά και μπροστά στους ανθρώπους."

Β΄Κορινθίους 8:20-21

Με αφορμή το παραπάνω εδάφιο λίγα λόγια:

Θέλουμε να είμαστε γενναιόδωροι βοηθώντας άλλους που έχουν ανάγκη, ειδικά εκείνους που ανήκουν στη Χριστιανική μας οικογένεια. Η γενναιοδωρία αντανακλά πόσο βαθιά έχουν αγγίξει τις καρδιές μας τα στοργικά δώρα του Θεού. Ταυτόχρονα, εκείνοι στους οποίους έχει ανατεθεί η διαχείριση να ηγηθούν σε αυτήν την καλοπροαίρετη παροχή κεφαλαίων για να ευλογήσουν τους άλλους, πρέπει να λάβουν υπόψη τους προσεκτικά το παράδειγμα και το κάλεσμα του Αποστόλου Παύλου. Οι ηγέτες του Θεού πρέπει να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα κεφάλαια που συνεισφέρει ο λαός του Θεού για τις προσπάθειες ευλογίας άλλων στο όνομα του Ιησού. Πρέπει να καταβάλουν μεγάλους «κόπους για να κάνουν το σωστό, όχι μόνο στα μάτια του Κυρίου αλλά και στα μάτια των ανθρώπων».

H  ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:


Σε ευχαριστώ,  Ουράνιε Πατέρα μου, για τους ανθρώπους σου που είναι συχνά πολύ γενναιόδωροι για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη. Σε  ευχαριστώ για την γενναιοδωρία Σου, απέναντί ​​μας με τις ευλογίες Σου.
Σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκες  αυτές τις ευλογίες, ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε για το ΑΓΑΘΟ. Ταυτόχρονα, αγαπητέ Πατέρα, ώθησέ μας να αντιμετωπίσουμε τους τσαρλατάνους και τους ληστές χρημάτων που μεταμφιέζονται σε υπηρέτες σου και κλέβουν εσένα, τον λαό σου και τους άπορους που χρειάζονται τις ευλογίες σου.
Είθε εμείς,  οι απλοί άνθρωποι ,αλλά  και  οι ηγέτες που είναι υπεύθυνοι για τέτοια δώρα όσο και όσοι τα δίνουν απλόχερα, να είμαστε έντιμοι και άγιοι στα μάτια όλων καθώς χρησιμοποιούμε αυτούς τους πόρους για να κάνουμε τη δουλειά σας και να μοιραζόμαστε γενναιόδωρα τη χάρη σας. Στο όνομα του Κυρίου και του Χριστού μας, προσευχόμαστε.
Αμήν. 

Διαβάστε περισσότερα:Ο ΣΤΙΧΟΣ της ΗΜΕΡΑΣ


 


Λογοτεχνικό περιβόλι!



 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια