Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονος στο ΡΕΘΥΜΝΟ! Τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα!!!

Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονος στο ΡΕΘΥΜΝΟ! Τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα!!!

 

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 69χρονος κτηνοτρόφος που βρέθηκε από τον γιο του στο ποιμνιοστάσιο τους, το πρωί της Παρασκευής (06/09) σοβαρά τραυματισμένο από πυροβολισμούς αλλά και με κομμένη - χαραγμένη την γλώσσα.

Οι γιατροί φέρονται να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή των 69χρονο ο οποίος έχει μεγάλη αιμοραγία από τους τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς που δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με το Creta 24 παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 69χρονος, που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, εξακολουθεί να αιμορραγεί, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες του έκοψαν την γλώσσα.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 69χρονος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί σε αποθήκη κοντά στο ποιμνιοστάσιο του έχοντας τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματος από πυροβολισμούς.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος δέχθηκε παραπάνω από ένα πυροβολισμούς από περίστροφο ή πιστόλι.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με πολύ μεγάλη προσοχή την υπόθεση ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες ή το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Τον 69χρονο εντόπισε αιμόφυρτο γύρω στις 6 - 7 το πρωί της Παρασκευής, ο 25χρονος γιος του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε βάρος του 69χρονου, αφορά συνέχεια φιλονικίας που έχει η οικογένεια του θύματος με άλλη και με αφορμή ένα χωράφι.

Πριν από περίπου ενάμισι μήνα ο 25χρονος γιος του 69χρονου είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό.


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: CNN.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια