"Και με ανεβίβασεν εκ λάκκου ταλαιπωρίας, εκ βορβορώδους πηλού"

"Και με ανεβίβασεν εκ λάκκου ταλαιπωρίας, εκ βορβορώδους πηλού"

       


«Και με ανεβίβασεν εκ λάκκου ταλαιπωρίας, εκ βορβορώδους πηλού, και έστησεν επί πέτραν τους πόδας μου, εστερέωσε τα βήματά μου»

(Ψαλμ. μ' 2)

Γράφει ο :Michail Mitrakis

Μην επιτρέψεις ποτέ στον εαυτό σου να πιστέψει ότι οι ευλογίες του Κυρίου που έζησες στο παρελθόν ήταν μια ψευδαίσθηση. Μην αφήσεις τον διάβολο να σου αρπάξει τη νίκη και να χάσεις το πνευματικό έδαφος που κέρδισες με τη χάρη του Θεού και με τη δύναμή του. Όταν ο ουρανός φαίνεται ότι έχει κλείσει στις προσευχές σου, όταν δεν παίρνεις απάντηση στα «γιατί» της καρδιάς σου, γύρισε στο παρελθόν και θυμήσου τις επεμβάσεις του Θεού στη ζωή σου. Από πόσες δύσκολες καταστάσεις σε ελευθέρωσε, από πόσους κινδύνους σε έσωσε, και τότε η χαρά της παρουσίας του θα διώξει μακριά τη Θλίψη σου και μέσα στην αδυναμία σου θα αισθανθείς δυνατός γιατί ο Κύριος στον οποίο πιστεύεις είναι ο «δυνάμενος». Τότε θα ψάλεις και εσύ μαζί με τον ψαλμωδό «Ο Κύριος με ανέβασε από λάκκο ταλαιπωρίας... και στερέωσε τα βήματά μου».

Δοξασμένο το όνομά Του!

Καλημέρα ευλογημένη ημέρα Να περάσουμε

Διαβάστε περισσότερα θέματα με:ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ,ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΩΪΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ , ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ &Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ

Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια