Ευχές στον Φώτη και την Φωτεινή και τι σημαίνει το όνομά τους

Ευχές στον Φώτη και την Φωτεινή και τι σημαίνει το όνομά τους





 Τις πιο εγκάρδιες ευχές μας σήμερα στους:




Τι σημαίνει το όνομα Φωτεινή;
Φωτεινή πολύχρονη σήμερα στη γιορτή σου και πάντα το Φως της ζωής να φωτίζει τους δρόμους σου…
Το όνομά σου από μόνο του ,δείχνει ότι ακολουθείς το φωτισμένο δρόμο,έχεις τηθεία φώτιση, διαχέεις την  λάμψη,  εκπέμπεις θετικότητα  ,αισιοδοξία,και φωτίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

 Το χαμόγελό σου αφοπλίζει και ακόμα και όταν υπάρχουν προβλήματα στη ζωή σου, εσύ καταφέρνεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία φιλόδοξη και εργατική γυναίκα, με στόχους και μεγάλη αγάπη για τη δουλειά σου. Είσαι εργασιομανής, γιατί είναι πολύ σημαντικό για σένα να μπορείς να έχεις ανάπτυξη και σταθερότητα στη ζωή σου. Θέλεις διαρκώς να έχεις πρόοδο στη ζωή σου, και επιθυμείς να έχεις οικονομική ανεξαρτησία αλλά και άνεση. Νιώθεις καλύτερα όταν το πορτοφόλι σου είναι γεμάτο και μπορείς να απολαύσεις χωρίς περιορισμό τις αγορές, αφού ο υλικός πλούτος είναι απαραίτητος στη ζωή σου. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις αλλά και οι φιλελεύθερες ιδέες σου για τον έρωτα και τις σχέσεις σε κάνουν ιδιαίτερα περιζήτητη!

                                                   
  Τι σημαίνει το όνομα Φώτης:

 Φώτη, πολύχρονος,υγιής,δημιουργικός, το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνδρας λαμπερός, χαμογελαστός και ιδιαίτερα κεφάτος και γλεντζές. Ακόμα και όταν όλα γύρω σου είναι «μαύρα» εσύ προσπαθείς να τα βλέπεις φωτεινά, αφού είσαι της άποψης πως είναι στο χέρι μας να ξεφύγουμε από το σκοτάδι ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει πως η ζωή σου είναι ένα μεγάλο πάρτι, με εσένα Dj, να δίνεις το ρυθμό και να φροντίζεις να την κάνεις όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Είσαι ένα άτομο με πρωτοποριακές και φιλελεύθερες ιδέες, σου αρέσει να ξεχωρίζεις αλλά και να ξεσηκώνεις και πάντα το καταφέρνεις, αφού προκαλείς τους πάντες με τα λόγια και τις αποφάσεις σου. Έχεις χιούμορ αλλά και καλλιτεχνικά ταλέντα και είσαι ένας άνδρας αρκετά εκφραστικός! Το φλερτ είναι το αγαπημένο παιχνίδι της καθημερινότητάς σου και είσαι πραγματικά πολύ καλός στην ερωτική κατάκτηση! 
 Τι σημαίνει το όνομα Ουρανία:


                                                  Διαβάστε περισσότερες ευχές


Χρόνια πολλά στον Φώτη, την Φωτεινή, την Ουρανία  σήμερα που γιορτάζουν και τι σημαίνει το όνομά τους;
https://logotexnikoperiboli.blogspot.com/2020/01/blog-post_36.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια