Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Αλήθεια γνωρίζετε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας, το σχήμα της μύτης σας;;;
Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η μύτη σας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας όταν μπορεί να είναι λίγο πιο λεπτή από την μία πλευρά της. Εξετάστε τη μύτη ενός ατόμου όταν συναντιέστε για πρώτη φορά. Μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα για το ποιοι είναι.

1. Η ίσια μύτη.

Η ίσια μύτη αποκαλύπτει ένα εμπνευσμένο άτομο με εξαιρετικά λειτουργικές και οργανωμένε δεξιότητες. Είναι ιδανικός σε περιόδους κρίσης.

2. Η μεγάλη μύτη.

Οι άνθρωποι με τις μεγαλύτερες μύτες λέγεται ότι έχουν μεγάλες ηγετικές ικανότητες. Αποκαλύπτουν μια ισχυρή, όχι αδύναμη προσωπικότητα. Τείνουν να μην είναι ήρεμοι.

3. Η σαρκώδης μύτη.

Η βάση της μύτης είναι στενή, αλλά σε όλο το μήκος επεκτείνεται. Το τέλος είναι μια περιφρόνηση. Αυτές οι μύτες ανήκουν σε ανθρώπους που σκέπτονται γρήγορα και γνωρίζουν πώς να ενεργήσούν γρήγορα. Είναι συχνά πολύ έξυπνοι.

4. Η "κολοβή" μύτη .

Η "κολοβή" μύτη  αποκαλύπτει μια αισιόδοξη και ευγενική προσωπικότητα. Αυτοί είναι που φροντίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν και ξέρουν να δώσουν και να λάβουν αγάπη. Αγαπούν να πειραματίζονται και να είναι ενθουσιώδεις.

5. Η κυρτή μύτη.

Οι άνθρωποι με μια προς τα κάτω κυρτή μύτη σχεδιάσουν τη δική τους ζωή και δεν ακολουθούν αν πουν οι άλλοι ότι είναι όλα καλά. Δεν νοιάζονται για την έγκρισή σας και είναι συχνά πολύ επαναστατικοί.

Θεματολογία

"Συνομιλία στο Φως" (ταξίδια -προορισμοί) Αιχμηρά ανέκδοτα Αξιοθέατα Απαντήσεις στα γιατί σας Αποσπάσματα από βιβλία Αρχαία Ελλάδα Άρωμα Κρήτης Αστρολογία Αυτό το ήξερες; Αφιερώματα Βιβλιοπαρουσιάσεις / Κριτικές Βίντεο Για τους λάτρεις της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας γιατί το γέλιο κάνει καλό στην Υγεία!!! Γράφουν... Διατροφικά και Θεραπευτικά Διάφορα- ενδιαφέροντα Διεθνή Έγραψαν για μένα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ειδήσεις Κρήτη Ειδήσεις με Νόημα και Ομορφιά Ειδήσεις που δεν πρέπει να περνανε απαρατήρητες ΕΙΚΟΝΕΣ εικόνες με Νόημα από το διαδίκτυο Είπαν και έγραψαν Εκδηλώσεις Έκτακτες ειδήσεις Ελεύθερη ώρα Ελλάδα -αγαπημένος προορισμός Ελληνική γλώσσα Ενημέρωση- Έρευνα- Διάφορα επιστημονικά... Επικαιρότητα Επικαιρότητα - Απόψεις Επικήδειος Λόγος Επιλεγμένα άρθρα από τις εφημερίδες και μπλοκ Εποχιακά Εργασιακά Ευζήν Ευχές Η σκέψη της μέρας με ένα όμορφο τραγούδι Η σκέψη της μέρας με μια όμορφη μουσική σύνθεση Η σφραγίδα της ημέρας Θεολογικά ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Θετική στάση Ζωής: Ιστορίες- παραμύθια με Νόημα Ιστορικές αναδρομές Κάθε μέρα μια μικρή σκέψη Καιρός Καλημερίσματα Καλημερίσματα- προβληματισμοί Καλό απόγευμα Καλωσορίσματα στους Αναγνώστες του Ιστολογίου μου Κινητές εικόνες Κοινωνικά Λαογραφικά Λόγια ενθάρρυνσης Λόγια Σοφίας Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ Μεγάλοι ποιητές Μεγάλων λόγια Μεγάλων ποιήματα Μεγάλων ποίηση Μουσικά θέματα Νέα Τάξη Πραγμάτων Νεοέλληνες σύγχρονοι στιχουργοί Νεοέλληνες / Σύγχρονοι ποιητές Ο Λόγος της μέρας Οι απόψεις μου Οι σκέψεις μου Οι στίχοι της μέρας Οι συμβουλές μας Οικονομία όμορφες ιστοριούλες Ομορφιά Παγκόσμια ημέρες: Παιδεία – σχολείο μαθητές-φοιτητές-στατιστικά Παιδεία- εκπαίδευση Παράξενα-Περίεργα- Δημοφιλή Περιβάλλον Περιοδικό Λάχη Πνευματικά λόγια Ποιήματα- προσωπικές στιγμές -σκέψεις μου ΠΟΛΙΤΙΚΗ που δεν θα πρέπει να περνούν απαρατήρητες… που μου αρέσουν Προσευχές Πρωτοχρονιάτικα Σαν σήμερα Σήμερα γιορτάζουν Σπίτι- Οικογένεια- Γυναίκα-Άνδρας- Παιδιά Συγκινητικά λόγια Συνεντεύξεις Συνταγές- Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική Τα βιβλία μου Τα βίντεό μου Τα καλύτερα από το διαδίκτυο- όμορφες ιστοριούλες Τα καλύτερα του διαδικτύου Τα ποιήματα μου Τα ποιήματά μου Τέχνες- Γράμματα_ Μουσική- Πολιτισμός- Διάφορα Τεχνολογία της Ρένας Τζωράκη Το γνωμικό της ημέρας με αφορμή την επέτειο γεννήσεως ή θανάτου του αναφερόμενου… Το εδάφιο της ημέρας Το κήρυγμα της ημέρας Το ποίημα της μέρας τρυφερές Καληνύχτες Ύμνοι Φιλελληνικά θέματα Φωτογραφήματα Φωτογραφίες-εικόνες Φωτογραφικά αποφθέγματα Φωτοποιήματα της ημέρας Χαικού χιουμοριστικά Χρήσιμα- Μικρά μυστικά Χρόνια πολλά Ψήγματα Σοφίας Eιδήσεις Eυζήν Mεγάλοι ποιητές Recent Posts Tα ποιήματά μου