Χρόνια πολλα στο Στέλιο και στη Στέλλα , αφιέρωμα ένα τραγούδι και τι σημαίνει αλήθεια το όνομά τους;

Χρόνια πολλα στο Στέλιο και στη Στέλλα , αφιέρωμα ένα τραγούδι και τι σημαίνει αλήθεια το όνομά τους;



               Χρόνια πολλα στο Στέλιο και στη Στέλλα ,  που γιορτάζουν!






 
           Δείτε περισσότερες ευχές και όμορφες εικόνες επάνω στον σύνδεσμο:




( ένα μικρό δείγμα):





 
 




Το Λογοτεχνικό περιβόλι,στέλνει προσωπικά στον καθένα  φίλο,καθεμιά φίλη,ευχές για Υγεία,ισορροπία,αρμονία,καθοδηγούμενοι πάντα από το εσωτερικό της Αγάπης Φως …
Το όνομα Στέλιος- Στυλιανός , είναι ένα
 ανδρικό ελληνικό όνομα,που προέρχεται ίσως από τη λέξη στύλος.

Πιθανότερη ίσως είναι η προέλευση από την λέξη "STELLA" που στα Λατινικά σημαίνει "αστέρι". Την πιθανότητα λατινικής προέλευσης ενισχύει και η κατάληξη (-ianus, -inus)
Στέλιο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Στυλιανό, που ανακηρύχτηκε ο προστάτης των παιδιών. Έζησε  γαλήνια,ειρηνικά, μοναχική και ασκητική ζωή μέσα σε μία σπηλιά και τρεφόταν από το χέρι ενός αγγέλου. Μοίρασε όλα τα υπάρχοντά του στους φτωχούς και αγωνίστηκε για την θεραπεία των παιδικών αλλά και γυναικείων ασθενειών. Δεν είναι τυχαίο που είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνθρωπος, λατρεύεις τα παιδιά και σέβεσαι και εκτιμάς τις γυναίκες. Όσα προβλήματα και να εμφανίζονται στη ζωή σου, έχεις μάθει να μην χάνεις την αισιοδοξία σου και την ελπίδα σου. Το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ στα χείλη σου, ενώ με την ευγένεια και την καλοπροαίρετη διάθεση που διαθέτεις σπάνια μπορεί κάποιος να σου κρατήσει κακία. Αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα και διαπρέπεις στο χώρο της δουλειάς σου γιατί είσαι ένας εργατικός και τίμιος άνθρωπος. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμός σου είναι το 2. Θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, είσαι από τη φύση σου ένας ήρεμος και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με ευχάριστη και κοινωνική διάθεση που επιθυμείς στη ζωή σου να κυριαρχεί η ενότητα και η συντροφικότητα. Δεν αντέχεις τη μοναξιά, για αυτό και συμβιβάζεσαι προκειμένου να διατηρείς στη ζωή σου αρμονικές αλλά και σταθερές σχέσεις. Απεχθάνεσαι τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις, για αυτό και πολλές φορές συμπεριφέρεσαι αρκετά διπλωματικά και υποχωρητικά προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις στις επικοινωνίες και στις σχέσεις σου. Στην αρχή κάθε γνωριμίας ή σχέσης (ερωτικής, επαγγελματικής ή και φιλικής), διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και λειτουργείς καχύποπτα. Όταν όμως ένας άνθρωπος καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου , τότε ανοίγεις όλα τα φύλλα της καρδιάς σου και του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά. Δίνεις απλόχερα την αγάπη, την βοήθεια και την υποστήριξή σου στους γύρω σου και δεν σε νοιάζει αν θα σου το ανταποδώσουν, όμως έχεις την τάση να προσφέρεις πολλά και να κακομαθαίνεις τους γύρω σου και άθελά σου να γίνεσαι το «θύμα»! Το αρνητικό σου στοιχείο είναι η αναποφασιστικότητα και η δειλία σου. Φοβάσαι τις ευθύνες των πράξεων σου και παρασύρεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Κατά γενική ομολογία είσαι ένας άνθρωπος με αρχές, αξίες, λατρεύεις την οικογένεια, σέβεσαι και εκτιμάς τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις.
                                             Το όνομα Στέλλα - Στυλιανή:
Στέλλα, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Στυλιανό, που ανακηρύχτηκε ο προστάτης των παιδιών. Έζησε μία ήρεμη, μοναχική και ασκητική ζωή μέσα σε μία σπηλιά και τρεφόταν από το χέρι ενός αγγέλου. Μοίρασε όλα τα υπάρχοντά του στους φτωχούς και αγωνίστηκε για την θεραπεία των παιδικών αλλά και γυναικείων ασθενειών. Έτσι λοιπόν η ιστορία του ονόματός σου, σου μεταδίδει μεγάλη ευαισθησία για τα κοινωνικά προβλήματα και σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική, δοτική και φιλεύσπλαχνη. Όταν αγαπάς δίνεις τα πάντα χωρίς να σε νοιάζει αν θα σου το ανταποδώσουν. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 6, για αυτό και είσαι μία γυναίκα που διαρκώς σου αρέσουν τα λούσα, η καλή αισθητική και η μόδα. Είσαι πολύ γλυκιά και εμφανίσιμη και έχεις πολύ εκλεπτυσμένο γούστο. Είσαι κοινωνική και ευχάριστη, έχεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είσαι σε όλους αγαπητή. Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό φροντίζεις να τα δίνεις όλα τους ανθρώπους που αγαπάς, προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι μαζί σου και να μην φύγουν από κοντά σου! Αυτός είναι και ο σπουδαιότερος λόγος, που πολλές φορές η αγάπη σου γίνεται δεδομένη και γίνεσαι το θύμα των σχέσεών σου! Η δουλειά και τα λεφτά δεν έχουν καμία σημασία για σένα, το πρωτεύον είναι να έχεις όμορφες και αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου. 


                                                                    Διαβάστε ακόμα:
 



Σήμερα γιορτάζει ο ΣΤΕΛΙΟΣ και η ΣΤΕΛΛΑ χαρίστε τους ευχές με όμορφες εικόνες από το Λογοτεχνικό περιβόλι!


Οι ωραιότερες κινούμενες για Στέλιο και Στέλα





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια