Όμορφα καλοσχηματισμένα ΦΡΥΔΙΑ με απλές ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Όμορφα καλοσχηματισμένα ΦΡΥΔΙΑ με απλές ΚΙΝΗΣΕΙΣ!




Όλες μας θέλουμε να επιτύχουμε το λουκ των «καλογεμισμένων» φρυδιών που είναι το απόλυτο trend της χρονιάς. Καμία όμως δεν θέλει να περάσει είκοσι ολόκληρα λεπτά ζωγραφίζοντας μία-μία τις τρίχες στα φρύδια της κάθε πρωί. Και επειδή σίγουρα θα επιλέξεις να κοιμηθείς εκείνα τα παραπάνω λεπτά, σου προσφέρουμε την απόλυτη λύση για γεμάτα φρύδια σε μόλις δύο λεπτά.

Τι θα χρειαστείς; 
Μία πούδρα φρυδιών, ένα βουρτσάκι φρυδιών και ένα τζελ φρυδιών.

Τι θα κάνεις: Κράτησε το βουρτσάκι σε οριζόντια θέση και κύλισε το πάνω από την πούδρα φρυδιών, γεμίζοντας ομοιόμορφα με τη σκόνη όλες τις τριχούλες του. Χρησιμοποίησέ το για να χτενίσεις τις τρίχες των φρυδιών σου προς τα επάνω και έπειτα προς τα έξω και προς τους κροτάφους, προκειμένου να καθίσουν όλες οι τρίχες στη θέση τους. Ολοκλήρωσε με ένα απαλό πέρασμα με το δάχτυλο από το διάφανο τζελ φρυδιών για να επιτύχεις έξτρα αντοχή στο σχήμα.

Γιατί λειτουργεί: Όταν χτενίζεις τα φρύδια σου χρησιμοποιώντας την πούδρα, αυτή μεταφέρεται επάνω στο δέρμα σε λεπτές δόσεις και μοιάζει να μιμείται τις τρίχες, κάνοντας τα φρύδια να φαίνονται πιο γεμάτα και πλούσια. Επιπλέον, η υπόλοιπη σκόνη καλύπτει τις τρίχες που όντως υπάρχουν και τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές.

Με αυτή την πανεύκολη και γρήγορη τεχνική μπορείς να πατήσεις ακόμα μία φορά την αναβολή στο ξυπνητήρι σου το πρωί.







goddess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια