Υλικά Συνταγής
500 γρ. βερίκοκα
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια τζιν
1 λίτρο ξηρό άσπρο κρασί
Εκτέλεση Συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα βερίκοκα,
την ζάχαρη και το κρασί και ανακατεύουμε ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη, χωρίς να
βράζει. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει για 4-5
λεπτά. Μόλις κρυώσει το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τζιν. Το
σκεπάζουμε καλά και το αφήνουμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για 5 μέρες.
Το σουρώνουμε και το τοποθετούμε σε
αποστειρωμένα μπουκάλια.
Πηγή: laike.gr
0 Σχόλια