Μια απίθανη συνταγή για σπιτικό και υγιεινό Μιλφέιγ!

Μια απίθανη συνταγή για σπιτικό και υγιεινό Μιλφέιγ!





   
Υλικά

    2 πακέτα ιταλικά μπισκότα Mille Follie
    Ζεστή Κρέμα:
    3 ποτήρια γάλα
    5 κ. σούπας ΓΕΜΑΤΕΣ (σαν βουνό) Corn flour
    3 κ. σούπας ζάχαρη
    Κρύα Κρέμα:
    1 βούτυρο βιτάμ
    2 αυγά
    2 φλυτζάνια ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση συνταγής

    Για την προετοιμασία της ζεστής κρέμας, βράζουμε και αφού κρυώσει αυτή η κρέμα ρίχνουμε 3 βανίλιες και ανακατεύουμε.
    Το μυστικό είναι αυτή κρέμα, να βγει πολύ σφικτή, αφού κρυώσει.
    Για την κρύα κρέμα του μιλφέιγ μας, χτυπάμε 1 βιτάμ, 2 αυγά και 2 φλυτζάνια ζάχαρη άχνη στο μίξερ και αφού χτυπήσουμε καλά, προσθέτουμε την ζεστή κρέμα (αφού έχει κρυώσει) και ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
    Χτυπάμε μια σαντιγί Carte d'or ή Garni ή δική μας.
    Χωρίζουμε κατά μήκος τα μπισκότα στη μέση και
    στρώνουμε - μπισκότα -κρέμα - μπισκότα - κρέμα- μπισκότα- σαντιγί και πασπαλίζουμε με τριμμένα μπισκότα και κανέλα.
    Το μυστικό στο μιλφέιγ είναι , να βγει σφικτή η κρέμα και για να μην σας μαλακώσουν τα μπισκότα , στρώνετε λίγες ώρες πριν σερβίρετε τις κρύες κρέμες και σαντιγί.

Σημειώσεις συνταγής

Την επόμενη μέρα το γλυκό εξακολουθεί και είναι τέλειο απλά μαλακώνουν αρκετά τα μπισκότα.

Πηγή: sidages.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια