15 Αντικείμενα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της!

15 Αντικείμενα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της!




Γυναίκες και τσάντες! Ίσως μια πιο ρομαντική ιστορία και από την ταινία “Notebook”! Όμως γιατί οι γυναίκες δείχνουν να μην μπορούν να αντισταθούν στις τσάντες; Έχει να κάνει με τη μόδα; Όχι! Ή μάλλον… όχι μόνο! Γενικά οι γυναίκες θέλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα! Έχουν την ανάγκη να είναι προετοιμασμένες για σεισμούς, πλημμύρες, το τέλος του κόσμου, ή ξέρετε… πιο ρεαλιστικά και καθημερινά προβλήματα!

Μη με παρεξηγείτε! Κι εγώ γυναίκα είμαι και ξέρω πόσο ανάγκη έχετε την τσάντα σας. Η αρχή έγινε με τις πρώτες γυναίκες που άρχισαν να βγαίνουν από το σπίτι τους με σκοπό να κάνουν ορισμένες δουλειές και ψώνια. Πότε έγινε αυτό; Πριν 200 χρόνια! Τότε άρχισε η τσάντα χειρός να θεωρείται απαραίτητη για χρηστικούς αποκλειστικά λόγους. Μπορεί τη σήμερον ημέρα να προσδίδουν στυλ στην εμφάνιση σας, όμως κάθε γυναίκα ξέρει βαθιά μέσα της πως η τσάντα της είναι πλέον εργαλείο επιβίωσης.

Δεν έχει σημασία το μέγεθος της τσάντας που κρατάτε! Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που όπως και να έχει, οφείλετε να τα έχετε μαζί σας. Αν η τσάντα σας είναι πολύ μικρή τότε το παίρνω πίσω. Το μέγεθος της τσάντας σας έχει σημασία, αν αυτό είναι πολύ μικρό! Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη κάποια από αυτά, όμως υπάρχουν ορισμένα που μπορεί να μην τα έχετε σκεφτεί καν. Ποια είναι αυτά; Ελάτε να δούμε παρέα την παρακάτω λίστα και να μάθουμε όσα δεν γνωρίζαμε!




1. Μακιγιάζ

Ας αρχίσουμε με τα βασικά! Αυτό ίσως να είναι και από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην τσάντα της. Μέρα και νύχτα, καλοκαίρια και χειμώνες (περιμένω να φανείς), δεν έχει καμία σημασία. Βάλτε σε ένα μικρό τσαντάκι μια μάσκαρα, ένα eyeliner και ένα κραγιόν ώστε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα σας. Ίσως ο έρωτας της ζωής σας περιμένει κι αυτός να φανεί από στιγμή σε στιγμή! Δεν θα ήταν κρίμα να τον συναντήσετε και να μην είστε στα καλύτερα σας; Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες. Είναι αλήθεια και μην το αρνηθείτε! Και επιτρέψτε μου να σας πω και το άλλο! Όταν νιώθεις όμορφη, νιώθεις και όμορφα. Γι’ αυτό φτιάξτε τη διάθεση σας με λίγο κραγιόν!

2. Πορτοφόλι

Κάθε ανεξάρτητη γυναίκα έχει πάντα ένα πράγμα μέσα στην τσάντα της. Το πορτοφόλι της! Φυλάξτε τα μετρητά σας και τις κάρτες σας, όμως με προσοχή! Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας κάθε φορά όλα σας τα υπάρχοντα, ειδικά αν πηγαίνετε μέχρι το περίπτερο. Και πάντα να θυμάστε: επιλέξτε ένα πορτοφόλι που να ταιριάζει με την τσάντα σας για να απογειώσετε το στυλ σας.
3. Αντισηπτικό

Καθημερινά ακουμπάμε με τα χέρια μας πολλών ειδών αντικείμενα. Αν κάτσουμε να σκεφτούμε για μια στιγμή πόσα από αυτά δεν είναι τόσο καθαρά όσο φαίνονται, σίγουρα θα ταρακουνηθούμε. Μια τέτοια αντίδραση είναι απολύτως φυσιολογική. Γιατί να ρισκάρετε την υγεία σας όταν πολύ εύκολα μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας ένα μικρό μπουκαλάκι με αντισηπτικό; Ειδικά αν είστε μαμά, σκεφτείτε το παιδί σας (και πόσο συχνά βάζει τα χέρια του στο στόμα) και σώστε το από όλα αυτά τα μικρόβια, βγάζοντας από την τσάντα σας λίγο αντισηπτικό.

4. Σοκολάτες ή γλυκά

Μπορεί να σας φανεί αστείο! Το ξέρω! Όμως σκεφτείτε το λίγο! Υπάρχουν ορισμένες μέρες που το μυαλό σας απλά χρειάζεται μια μικρή βοήθεια. Και άλλες μέρες που μπορεί να νιώσετε μια μικρή αδυναμία. Ή ξέρετε… μια λιγούρα! Για όλες αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι η ζάχαρη. Και τι καλύτερο από το να κάνετε ένα μικρό σοκολατένιο δώρο στον εαυτό σας; Ή ένα γλυκό αν το προτιμάτε. Βάλτε λοιπόν στην τσάντα σας μια σοκολάτα ή ένα γλυκό και θα με θυμηθείτε!
5. Χαρτομάντιλα

Ακόμα ένα αντικείμενο το οποίο δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από την τσάντα σας, είναι φυσικά τα χαρτομάντιλα. Αρχικά, δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστούν. Ένα χαρτομάντιλο αρκεί καμιά φορά για να σώσει μια δύσκολη κατάσταση. Επίσης, ας είμαστε ειλικρινείς! Πόσο άβολη είναι η κατάσταση στην οποία έχετε ανάγκη να φυσήξετε τη μύτη σας, όμως δεν μπορείτε γιατί δεν έχετε χαρτομάντιλο; Πολύ! Γι’ αυτό το λόγο να έχετε πάντα ένα μικρό πακέτο χαρτομάντιλα στην τσάντα σας και μόνο τότε θα δείτε πόσο συχνά τα χρειάζεστε.

6. Καραμέλες μέντας

Η δυσοσμία του στόματος δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ κάτι κολακευτικό! Είναι λογικό αν περνάτε πολλές ώρες εκτός σπιτιού, κάποια στιγμή να θελήσετε να φάτε και κάτι. Απολαμβάνετε λοιπόν το πολύ ωραίο γεύμα σας και ετοιμάζεστε να συνεχίσετε τη δουλειά. Γιατί όμως να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας, με κακή αναπνοή και να “βασανίζετε” όποιον βρεθεί σε κοντινή απόσταση; Αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, δοκιμάζοντας να βάλετε στην τσάντα σας μερικές καραμέλες με άρωμα μέντα. Γενικά η μέντα βοηθάει στην εξουδετέρωση της κακοσμίας και είναι πολύ καλός σύμμαχος σε μια τέτοια περίπτωση.
7. Σερβιέτες ή ταμπόν

Η γυναικεία φύση κάποιες φορές θα λέγαμε πως μας ζορίζει λίγο! Είτε το περιμένετε, είτε όχι, πρέπει πάντα είστε προετοιμασμένες. Μην ξεχνάτε να έχετε στην τσάντα σας σερβιέτες ή ταμπόν γιατί ποτέ δεν ξέρετε. Κάποιες από εμάς δεν είμαστε τόσο τυχερές ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε το ακριβές λεπτό που θα δεχθούμε το “χτύπημα της φύσης”. Επίσης, ίσως κάποια άλλη φίλη βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση, και αν μας έμαθε κάτι η γυναικεία αλληλεγγύη, αυτό είναι πως πάντα οι γυναίκες πρέπει να βοηθάμε η μία την άλλη.

8. Φορτιστής κινητού τηλεφώνου

Δεν θέλω να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Όλοι μας χρησιμοποιούμε συνεχώς το κινητό μας τηλέφωνο. Μη νιώθετε τύψεις! Δεν είναι μόνο η διασκέδαση στη μέση! Την περισσότερη ώρα χρησιμοποιούμε το κινητό μας κυρίως για λόγους δουλειάς, ή για να πούμε στο σύντροφο μας τι άλλο χρειαζόμαστε από το μανάβικο! Το πρόβλημα όμως είναι άλλο! Οι μπαταρίες έχουν την τάση να πέφτουν από το 100% στο 3% με ταχύτητα όμοια με κάποιον που κάνει ελεύθερη πτώση! Έχει τύχει να μου κλείσει το κινητό από μπαταρία κατά τη διάρκεια της μέρας και αυτή η μέρα δεν ήταν από τις καλύτερες μου. Γι’ αυτό από τότε έχω πάντα μαζί μου φορτιστή και θα σας συμβούλευα να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
9. Στυλό

Δεν ξέρω γιατί και δεν ξέρω πως αλλά κάθε φορά που είμαι εκτός σπιτιού, τότε χρειάζομαι πάντα στυλό. Σας έχει τύχει ποτέ; Και ναι το ξέρω πως δεν είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείς καθημερινά, εκτός κι αν έχει να κάνει με τη δουλειά σου, όμως μπορεί και να σε σώσει. Μην το σκέφτεστε πολύ! Απλά βάλτε ένα στυλό στην τσάντα σας και θα με θυμηθείτε! Είναι τόσο ελαφρύ που δεν θα καταλάβετε τη διαφορά.

10. Ενυδατική κρέμα

Όλες οι γυναίκες πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και μέρος αυτού είναι και τα χέρια μας. Κάποιες μέρες χρειάζονται λίγη παραπάνω περιποίηση. Ειδικότερα τις κρύες μέρες του χειμώνα που μπορεί να τα αφυδατώσουν. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει όλες να έχουμε λίγη ενυδατική κρέμα στην τσάντα μας για αυτές τις μέρες. Η ενυδάτωση είναι η αρχή της ομορφιάς για μια γυναικά, επομένως μην κάνετε οικονομία σε αυτό το θέμα. Φροντίστε τα χέρια σας καθημερινά και κρατήστε τα ενυδατωμένα και απαλά.
11. Γυαλιά ηλίου

Με το πέρασμα του χρόνου, η επιστήμη μας ενημερώνει όλο και πιο συχνά για τις βλαβερές επιπτώσεις που έχει η ηλιακή ακτινοβολία. Για όσες βρίσκεστε εκτός σπιτιού τις ώρες με ήλιο, το να πάρετε μαζί σας τα γυαλιά ηλίου σας πριν φύγετε είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ. Να θυμάστε να έχετε μαζί σας και τη θήκη αποθήκευσης τους ώστε να μπορείτε να τα προστατέψετε από χτυπήματα μόλις χρειαστεί να τα βγάλετε. Πολεμήστε τον ήλιο με στυλ!

12. Φάρμακα

Κάποιες από εμάς έχουν ήδη κάποια φαρμακευτική αγωγή στην τσάντα, επομένως έχουμε την αντίστοιχη νοοτροπία. Όσες δεν έχουν την ανάγκη να πάρουν κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο, δεν συνηθίζουν να κουβαλούν μαζί τους τέτοια σκευάσματα. Αν είστε μία από αυτές, ίσως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το ξανασκεφτείτε! Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας φάρμακα για κάθε περίσταση, τα παυσίπονα όμως είναι μια καλή αρχή. Είτε το πρόβλημα σας είναι ένας απλός πονοκέφαλος, είτε ένας πονόκοιλος, η λύση θα πρέπει να είναι γρήγορη και απλή.
13. Άρωμα

Επιστροφή στα θέματα ομορφιάς! Στο περίπου! Η όσφρηση είναι μία από τις πέντε αισθήσεις και πολύ συχνά οι άνθρωποι σχηματίζουν καλή εικόνα για όσους μυρίζουν ωραία. Είναι παράξενο αλλά και λογικό ταυτόχρονα δεν νομίζετε; Εσείς θέλετε να αρέσετε στους γύρω σας, ή τουλάχιστον να αρέσει η μυρωδιά σας; Αν ναι, τότε θα σας πρότεινα να έχετε στην τσάντα σας ένα μικρό μπουκαλάκι άρωμα. Οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε την ανάγκη, μπορείτε απλά να το πάρετε από την τσάντα σας και μόνο με ένα ψέκασμα να νιώσετε ανανεωμένη.

14. Φλασάκι USB

Σας ακούγετε περίεργο! Το ξέρω! Αλλά δώστε μου μισό λεπτό και θα σας εξηγήσω. Ζούμε σε μια εποχή που όλα όσα χρειαζόμαστε είναι σε ψηφιακή μορφή συνήθως. Μπορεί να χρειαστείτε κάποιο αρχείο κατά τη διάρκεια της μέρας ή και στη δουλειά σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για όσες έχετε μαζί σας ένα αποθηκευτικό μέσο όπως είναι ένα φλασάκι USB. Είναι τόσο μικρό που δεν θα καταλάβετε καν ότι το κουβαλάτε. Και επιτρέψτε μου να σας θυμίσω πως αν κάποιος σας βγάλει μια υπέροχη φωτογραφία, μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς εύκολα ένα αντίγραφο της.

15. Βούρτσα μαλλιών

Τα ίσια μαλλιά ειδικότερα, μπορεί να γίνουν μπελάς. Όσες έχετε κατσαρά μαλλιά, πάντα με κάποιο τρόπο καταφέρνετε να δείχνετε ανέμελες, ενώ κάποιες σαν εμάς δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε σε μια φυσιολογική θέση. Καταλήγουν να είναι γεμάτα κόμπους που δεν ξέρει κανείς που αρχίζουν και που τελειώνουν. Σας προτείνω λοιπόν να βάλετε στην τσάντα σας μία μικρή βούρτσα μαλλιών. Κάθε λίγες ώρες, όταν βρίσκετε ευκαιρία, αφιερώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας για βουρτσίσετε τα μαλλιά σας και να μη νιώθετε σαν να πέρασε τυφώνας από δίπλα σας.

Πηγή: bitelists.com




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια