Όταν η πριγκίπισα Νταϊάνα μάλωσε δημόσια τον άτακτο Χάρι!

Όταν η πριγκίπισα Νταϊάνα μάλωσε δημόσια τον άτακτο Χάρι!



   

 Ένα παλαιότερο, απολαυστικό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο των social media.

Το πιο αγαπημένο μέλος της βρετανικής οικογένειας της Αγγλίας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997 όμως η παγκόσμια κοινή γνώμη συνεχίζει να εξιτάρεται από κάθε ιστορία η οποία περιλαμβάνει με οποιοδήποτε τρόπο το όνομα της.

Τη λάτρευε ο λαός της Βρετανίας αλλά κυρίως τα δύο παιδιά της. Ιδιαίτερα, όπως έχει δημοσιευθεί κατά καιρούς, ο μικρός Χάρι της είχε μεγάλη αδυναμία και το γεγονός του θανάτού της του στοίχισε ακόμη περισσότερο.

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να ήταν πάντα στο προσκήνιο καθώς ήταν ζωηρός. Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει η πριγκίπισσα Νταϊάναστις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν πλέον είχε χωρίσει και επίσημα από τον Κάρολο, και προβλήθηκε από το Chanel 4 το 2017 περιλαμβάνει ένα πολύ χαριτωμένο στιγμιότυπο με εμπλεκόμενο ποιον άλλον; Τον άτακτο, μικρότερο γιο της Νταϊάνα και του Καρόλου, τον πρίγκιπα Χάρι. Ο κοκκινομάλλης γαλαζοαίματος υπήρξε πάντα αληθινό πειραχτήρι και το εν λόγω βίντεο το αποδεικνύει περίτρανα. Και να ο λόγος:

Την στιγμή που ο δημοσιογράφος ρώτησε την Νταϊάνα αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία ο μικρός, τότε, Χάρι πετάχτηκε και είπε: «Ναι, εγώ!». Τότε ακούγεται καθαρά η μητέρα του να τον μαλώνει, λέγοντας: «Χάρι, σουτ» για να προσθέσει ότι δεν μπορεί να βάλεις τις λέξεις της στη σειρά.

Βέβαια η παρατήρηση αυτή δεν ήταν αρκετή για να βάλει τον ζωηρό Χάρι στη θέση του. Λίγο αργότερα η Νταϊάνα αναγκάζεται να τον μαλώσει ξανά, ζητώντας του επιτακτικά να σταματήσει και να καθήσει κάτω ήσυχος.

Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο στην αρχή του παρακάτω βίντεο:
<iframe width="650" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/PxDaRTrl0kk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
   
Πηγή: cyprustimes.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια