Η μόνη διέξοδος στο χάραγμα του αντί- ΧΡΙΣΤΟΥ, που έρχεται είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

Η μόνη διέξοδος στο χάραγμα του αντί- ΧΡΙΣΤΟΥ, που έρχεται είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!




Ο Ιησούς είναι η μόνη διέξοδος από το χάραγμα του Αντίχριστου και της μεγάλης θλίψης.

Αγαπητέ/-ή φίλε/-η, Καθώς διαβάζεις αυτό το μήνυμα, παίρνουμε σαν δεδομένο το ότι κάπου,
κάπως, θα έχεις ακούσει παρόμοια μηνύματα, για το ότι οι καιροί που ζούμε, είναι αυτοί, στους οποίους πρόκειται να διαδραματιστούν τα πιο συνταρακτικά γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία. Ναι! Είναι γεγονός αναμφισβήτητο! Σε παρακαλούμε να δεχτείς αυτήν τη μαρτυρία μας και να την αφήσεις να διεισδύσει μέσα στην καρδιά σου, διότι είναι πέρα για πέρα αληθινή και στόχο έχει, όχι να σου φέρει φόβο και άγχος, αλλά να σε γεμίσει με ελπίδα και πίστη, καθώς θα δεις, διαβάζοντας, τη μόνη διέξοδο, που μας προσφέρει ο καλός Σωτήρας μας και Κύριος, Ιησούς Χριστός.

Ο Θεός, που μας αγαπάει, επειδή είναι Παντογνώστης και προείδε την
πλεκτάνη του Διαβόλου, ότι πρόκειται στις μέρες μας να φανερώσει την τελευταία προσπάθειά του για κοσμοκυριαρχία, αφιέρωσε ένα τεράστιο τμήμα του προφητικού Λόγου της Αγίας Γραφής, μόνο για τις μέρες αυτές που ζούμε. Προείδε τον ερχομό της τελευταίας κοσμοκρατορίας, με κεφαλή τον Αντίχριστο, μέσα στον οποίο θα κατοικεί ο ίδιος ο Διάβολος και ο οποίος θα πλανήσει τα έθνη, καθώς αυτά ζουν μέσα στη ματαιότητα του νου τους, στην απείθεια και στην άγνοια.

Μας προειδοποιεί ο Κύριος Ιησούς ότι ο Αντίχριστος θα έρθει, θα πλανήσει, θα κυριαρχήσει, θα καταστρέψει, θα αιματοκυλήσει την οικουμένη, όσο
δεν είχε γίνει ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία. Για να πετύχει τον τέλειο έλεγχο πάνω στον κόσμο θα δεσμεύσει όλα τα αγαθά, θα εξαλείψει όλες τις
ελευθερίες του ανθρώπου και θα πιέσει όλους μικρούς και μεγάλους να πάρουν το χάραγμα του αριθμού του ονόματός του, το «666», στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, ώστε να γίνουν ελεγχόμενα στοιχεία της παγκόσμιας κυριαρχίας του. Αυτήν τη στιγμή ο μόνος παγκόσμιος, που έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι τέτοιο, είναι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ταιριάζει απόλυτα με την προφητική εικόνα του συστήματος του αντίχριστου. Δεν του λείπει τίποτε άλλο, εκτός από την «κεφαλή του», η οποία θα είναι ο ίδιος ο Αντίχριστος.

Ακούμε συνεχώς μηνύματα, που προτρέπουν τον κόσμο να μη δεχτεί την
ηλεκτρονική ταυτότητα, το χάραγμα, το μικροτσίπ κλπ τα οποία είναι βέβαιο ότι ο Διάβολος θα χρησιμοποιήσει για να ‘επιτύχει απόλυτο έλεγχο και γι’ αυτό, τα μαρτυρεί το Άγιο Πνεύμα μέσα στις προφητείες. Όμως, δυστυχώς, δεν ακούγεται πουθενά η μόνη παρηγοριά, η μόνη διέξοδος, την οποία ετοίμασε ο Πανάγαθος Ουράνιος Πατέρας μας προ χρόνων αιωνίων. Δεν είναι δυνατό να είδε ο Θεός την πλεκτάνη που ετοιμάζει ο Διάβολος και να μην έχει προβλέψει τη λύση και τη διέξοδο, για όλους εκείνους που ποθούν κι επιθυμούν να πράξουν το θέλημά Του το άγιο. Αυτή η μεγάλη σιωπή γι αυτό το τόσο ζωτικό θέμα, φτάνει στα όρια του κακουργήματος. Αυτή είναι μια άλλη πλεκτάνη του Διαβόλου στην οποία άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για τα πνευματικά και «αγρυπνούν», έχουν γεμίσει τις καρδιές των ανθρώπων με φόβο για τα επερχόμενα δεινά, χωρίς όμως να προσφέρουν τη λύση που τόσο φανερά και πλούσια προσφέρει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μέσα στο Λόγο Του.

Έτσι οι άνθρωποι ακούνε για Αντίχριστο, για το χάραγμά του, για πείνες,
αρρώστιες, πολέμους, ότι οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν, ότι η κόλαση θα εξεμέσει όλη την ακαθαρσία της στο πρόσωπο όλης της γης, ότι τρομεροί δαίμονες θα εξέλθουν μέσα από την άβυσσο και θα βασανίσουν τους κατοίκους της γης, ότι θα γίνει ο τρομαχτικότερος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία, που ονομάζεται Αρμαγεδδών και ότι στο τέλος θα γίνει η δεύτερη παρουσία. Ναι! Συμφωνούμε ότι όλα αυτά κι άλλα εξίσου τρομακτικά και φοβερά, θα συμβούν σύντομα σε λίγα χρόνια ίσως. Όμως ο Θεός τα προνόησε και έδωσε μια διέξοδο θαυμαστή, για όλους εκείνους, που εκζητούν το πρόσωπό Του κι επιθυμούν την ευλογημένη παρουσία Του.

Πριν δυο χιλιάδες χρόνια, ο Ουράνιος Πατέρας, από αγάπη για όλους τους
ανθρώπους έφερε στον κόσμο το Μονογενή Του Υιό, τον Κύριο Ιησού Χριστό. Τριάντα ετών άρχισε να κηρύττει φανερώνοντας την αλήθεια του Θεού στον κόσμο, την αγάπη Του και την ευσπλαχνία Του για τον άνθρωπο, θεραπεύοντας κάθε νόσο κι ελευθερώνοντας τους δυναστευμένους από το Διάβολο. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, πρόσφερε τον Εαυτό Του, μοναδική θυσία εξιλέωσης ενώπιον του Θεού, για όλο το ανθρώπινο γένος.

Επειδή όλοι αμαρτήσαμε κατά την ομοιότητα του Αδάμ, έχουμε εναντίον
μας την κατάρα του θανάτου και της αιώνιας κρίσης, διότι η Αγία Γραφή λέει: «ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος … » (Ρωμ. ς:23). Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου έχουμε πράξει την αμαρτία, η οποία είναι αδικία, και την οποία ο άγιος Θεός δεν ανέχεται ενώπιόν Του γι’ αυτό και λέει ξανά η Γραφή: «η ψυχή που έχει αμαρτήσει αυτή θα πεθάνει … » (Ιεζ. ιη:4) Όμως, ο ίδιος Θεός που είναι κριτής δίκαιος κι αδέκαστος, είναι αυτός ο ευσπλαχνικός Πατέρας που δεν θέλει το θάνατο του αμαρτωλού, αλλά επιθυμεί τη συγχώρησή του και την αποκατάσταση του μέσα στην άγια παρουσία Του. Γι αυτό, λέει η Γραφή ότι « … τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο ώστε παρέδωσε στο θάνατο το μονογενή Του Υιό, για να μη χαθεί όποιος πιστεύει σ’ Αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια». (Ιωάννης γ: 16)

Ο Χριστός πήρε στους ώμους Του την αμαρτία σου και την αμαρτία όλου
του κόσμου. «Αυτόν που δεν γνώρισε αμαρτία, Τον φόρτωσε ο θεός με όλη
την αμαρτία για χάρη μας, για να μπορέσουμε εμείς, μέσω εκείνου, να βρούμε τη σωτηρία κοντά στον Θεό … » (Β’Κορ. ε:21) Πήρε την κατάρα και την καταδίκη της παρακοής σου, της απείθειας και της ανομίας σου και πλήρωσε το τίμημα της τιμωρίας σου, για να σου ανοίξει το δρόμο προς την αιώνια ζωή και τη σωτηρία. Εάν τώρα ανοίξεις την καρδιά σου και πιστέψεις ότι ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού, ότι θυσιάστηκε για να σε σώσει, ότι σήκωσε το βάρος της αμαρτίας σου στο σταυρό του Γολγοθά και μετανοήσεις από όλο το κακό παρελθόν σου, ο Κύριος είναι πιστός και δίκαιος να σε δεχτεί και να γράψει το όνομά σου στο βιβλίο της ζωής.

Η σωτηρία της ψυχής μας δεν είναι κάτι δύσκολο για τον Κύριο Ιησού. Με
την ίδια ευκολία που σώθηκε ο ληστής πάνω στο σταυρό, όταν είπε: «Θυμήσου με, Κύριε, όταν έρθεις στη βασιλεία σου» (Λουκ. κγ:42), μπορεί να σώσει και σένα τώρα, αν ταπεινωθείς μέσα στην άπειρη αγάπη και το μεγαλείο Του και Τον ζητήσεις με όλη τη δύναμη της καρδιάς σου. Άκουσε τώρα τη φωνή Του, καθώς σου μιλάει μέσα από τον αιώνιο λόγο Του διότι Αυτός λέει «Δες με, στέκομαι μπροστά στην πόρτα και χτυπώ. Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και μ’ ανοίξει την πόρτα, θα μπω στο σπίτι του και θα δειπνήσω μαζί του, κι αυτός μαζί μου». (Αποκάλυψη γ:20) Ο Ουράνιος Κύριος και Βασιλιάς σου, σε αγαπάει και ποθεί την προσωπική επαφή κι επικοινωνία μαζί σου τώρα, σήμερα, για να σου χαρίσει τη σωτηρία Του, την αγάπη Του, την κοινωνία Του, το Πνεύμα Του το Άγιο κι όλα τα υπόλοιπα ουράνια δώρα Του, άφθονα.

Εάν με πίστη Τον δεχτείς μέσα σου, αυτόματα ελευθερώνεσαι από την εξουσία του σκότους κι εισέρχεσαι μέσα στη σφαίρα της βασιλείας του Κυρίου Ιησού Χριστού. Αμέσως, ο Κύριος σε καταλογίζει μέλος της αληθινής και άγιας εκκλησίας Του και δεν φοβάσαι πια ούτε τον Αντίχριστο, ούτε τον Διάβολο, ούτε όλα αυτά που πρόκειται να επέλθουν. Ο Κύριος Ιησούς μας είπε ότι, πριν έλθουν όλα αυτά, θα αρπάξει στην παρουσία Του όλη την εκκλησία Του την αληθινή. Θα αναστήσει πρώτα τους νεκρούς, που πέθαναν με πίστη σ’ Αυτόν και μετά όλους εμάς που θα είμαστε ζωντανοί και με θερμή πίστη μέσα στην καρδιά την ώρα εκείνη, θα μας αρπάξει μαζί με τους αναστημένους πιστούς «εν ριπή οφθαλμού», για να Τον συναντήσουμε στον αέρα. Έτσι, θα είμαστε πάντοτε μαζί Του ασφαλείς σε όλη την αιωνιότητα.
(Βλέπε: Α’ Θεσ. δ:13-18 & Α’ Κορ. ιε:50-55).


 Ακούστε το κήρυγμα:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια