Ας είμαστε προσεκτικοί με την οδήγηση

Ας είμαστε προσεκτικοί με την οδήγηση


Οποιος βιάζεται σκονταφτει....
Οδηγώ με Προσοχή
Είναι Καλοκαίρι… Η αγαπημένη εποχή πολλών ανθρώπων. Ωραία η θάλασσα, οι διακοπές… ακόμη και το βουνό έχει την ομορφιά του. Η αίσθηση της χαλαρότητας μας περιβάλλει. Η ζέστη μας εξαντλεί. Η τάση φυγής προς οποιονδήποτε προορισμό είναι επιθυμία και λαχτάρα συνάμα πολλών ανθρώπων. Δεν έχει σημασία η απόσταση. Πόσο μικρός ή μεγάλος θα είναι ο προορισμός μας, αλλά όπου κι αν πάμε κατά τη διάρκεια της οδήγησης να μη μας επηρεάζει η χαλαρότητα του Καλοκαιριού.
Η οδήγηση δε «σηκώνει» τη χαλαρότητα. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Με όλες μας τις αισθήσεις σε επαγρύπνηση. Δε μιλάμε στο κινητό, δε στρέφουμε το βλέμμα μας προς τα πίσω για να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Όταν πίνουμε αφήνουμε το αυτοκίνητο στην άκρη. «Μαγκιά» και εξυπνάδα είναι να καταλαβαίνουμε τι αισθανόμαστε και να πράττουμε το σωστό. Δεν είναι «μαγκιά» να πάρουμε το τιμόνι και να οδηγήσουμε. Κι αν δε σκεφτόμαστε τον εαυτό μας, ας σκεφτούμε το συνάνθρωπό μας. Τι θα μας φταίει ο οδηγός που θα συναντήσουμε στο δρόμο… Αυτός ήταν νηφάλιος, οικογενειάρχης, προσεκτικός, τηρούσε τα πάντα! Εμείς;

Οδηγώ με Προσοχή σημαίνει σέβομαι τον συνάνθρωπό μου!
Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…
Το Καλοκαίρι είναι μια πολύ αγαπητή και ωραία εποχή. Ας ξεκινήσει κι ας τελειώσει όμορφα. Η χαλαρότητα ας είναι στο πως αισθανόμαστε λόγω εποχής, κι όχι την ώρα που οδηγούμε.

Οδηγώ με Προσοχή… Εγώ, Εσύ, Αυτός… Όλοι μας!

Καλό Καλοκαίρι!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια