Γιατρός στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, πήρε αίμα ασθενή για να εκδώσει ψεύτικο πιστοποιητικό νόσησης!

Γιατρός στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, πήρε αίμα ασθενή για να εκδώσει ψεύτικο πιστοποιητικό νόσησης!

 



Νέες βαρύτατες καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και νόσησης έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ελεγκτές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου ερευνούν καταγγελία για χορήγηση πλαστού πιστοποιητικού νόσησης σε γυναίκα γιατρό από το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πλαστό πιστοποιητικό νόσησης εκδόθηκε από συνάδελφό της στα εξωτερικά ιατρεία η οποία φέρεται να πήρε δείγμα από ασθενή με κορονοϊό για να το καταγράψει ως δικό της ώστε να της χορηγηθεί το σχετικό πλαστό πιστοποιητικό.

Οι πληροφορίες μιλούν ακόμα για «παρακλάδια» κυκλωμάτων έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σε Αιτωλοακαρνανία και Κρήτη.

Το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως «Τα "μαϊμού" πιστοποιητικά εμβολιασμού συνιστούν απειλή για τη δημόσια υγεία». Όπως λέει έχει δώσει εντολή στους διοικητές των ΥΠΕ «για συνεχείς ελέγχους και όπου εντοπίσουν περιστατικά η διαδρομή είναι εισαγγελέας, πειθαρχικό και διαθεσιμότητα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια