Υλικά
4 μερίδες σολομός χωρίς κόκαλο
2 σκελίδες σκόρδου
1 λεμόνι σε ροδέλες
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι όσο χρειαστεί
Εκτέλεση
Λαδώνετε ένα ταψί και βάζετε μέσα τις φέτες του σολομού. Ψιλοκόβετε το σκόρδο πασπαλίζετε τις φέτες.
Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετείτε τις φέτες λεμονιού πάνω στο σολομό.
Ρίχνετε λίγο λάδι από πάνω και ψήνετε στο γκριλ στους 180°C για 18′-20′, αφού ενδιάμεσα γυρίσετε μία φορά τις φέτες για να ψηθεί και η άλλη πλευρά τους.
Πηγή: onenews.gr
0 Σχόλια