Γραμματέας Δικαστικών Επιμελητών / Κακώς έσπασαν την πόρτα της Κολοβού – Μπαίνουμε νόμιμα στα σπίτια

Γραμματέας Δικαστικών Επιμελητών / Κακώς έσπασαν την πόρτα της Κολοβού – Μπαίνουμε νόμιμα στα σπίτια




Κόλαφος για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρήθηκε παρουσία, μάλιστα, της αστυνομίας η απομάκρυνση της Ιωάννας Κολοβού ήταν η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών

Οι ανάλγητες εικόνες με τον δικαστικό κλητήρα και τους αστυνομικούς να κάνουν σμπαράλια την πόρτα του διαμερίσματος της Ιωάννας Κολοβού για να την πετάξουν έξω από το μοναδικό της σπίτι, συνεχίζουν να στοιχειώνουν όλους τους πολίτες.

Η βία και η επιβολή σοκ και τρόμου απέναντι σε μια χαμηλοσυνταξιούχο, δεν προκάλεσαν μόνο το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και τους ίδιους τους δικαστικούς επιμελητές που κάνουν λόγο για καταστάσεις που δεν συνάδουν με τους δεοντολογικούς κανόνες του επαγγέλματος.

Η Ν. Μπρουζούκη, ξεκαθάρισε ότι αυτή η συμπεριφορά που είδε το φως της δημοσιότητας δεν συνάδει με το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή καθώς όπως «κακώς έσπασαν την πόρτα και κακώς δεν την άφησαν να πάρει ό,τι πράγματα ήθελε».

Όπως εξήγησε η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών, μιλώντας στο OPEN, «μπαίνουμε στα σπίτια νόμιμα». Η απομάκρυνση ενός ατόμου από το σπίτι του που το έχει χάσει σε πλειστηριασμό γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες και όχι όπως κατέδειξαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την τραμπούκικη έφοδο που έγινε στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού.

Εάν το σπίτι είναι κλειστό ή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν θέλει να βγει, πρέπει να υπάρχει κλειδαράς ο οποίος θα ανοίξει την πόρτα. Δεν σπάνε την πόρτα για να μπουν μέσα οι δικαστικοί επιμελητές.

Παράλληλα η γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών δήλωσε ότι κακώς δεν επέτρεπαν στην Ιωάννα Κολοβού να πάρει τα πράγματά της καθώς όπως είπε η αποβολή γίνεται από τα διαμέρισμα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορεί να πάρει ό,τι θέλει από τα προσωπικά του και όλα  τα κινητά αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι.



Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: avgi.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια