Γιατί ο πρίγκιπας Harry δεν θα συναντηθεί με τη βασιλική οικογένεια κατά το ταξίδι του στην Αγγλία;;;;

Γιατί ο πρίγκιπας Harry δεν θα συναντηθεί με τη βασιλική οικογένεια κατά το ταξίδι του στην Αγγλία;;;;

  


Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στην Αγγλία ύστερα από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο φαίνεται πως δεν πρόκειται να συναντηθεί με τη βασιλική οικογένεια.

Ειδικότερα, ο δούκας του Sussex ταξίδεψε στη γενέτειρά του με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλλε κατά της Associated Newspapers, της εκδότριας εταιρείας των Daily Mail και Mail on Sunday, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους Elton John και Elizabeth Hurley. Ο ίδιος κατέθεσε πως η συγκεκριμένη εταιρεία παρακολουθούσε παράνομα το τηλέφωνο του, προκειμένου να υπάρχει υλικό για να τροφοδοτούνται τα δημοσιεύματα των προαναφερθέντων Μέσων.

Και όσο αν η 4ήμερη δίκη θα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο και την οικογένειά του να συναντηθούν, τελικά ο πρίγκιπας Harry δεν θα δει καθόλου τον πατέρα του και τον αδερφό του κατά τη διαμονή του στο Λονδίνο. Ο λόγος; Ο πρίγκιπας William βρίσκεται εκτός αφού ο ίδιος και η σύζυγός του, Kate Middleton, πιθανότατα βρίσκονται στο Anmer Hall στο Norfolk μαζί με τα παιδιά τους, για να περάσουν μαζί τις ημέρες που το σχολείο είναι κλειστό. Από την άλλη, ο βασιλιάς Κάρολος σήμερα ταξιδεύει για τη Γερμανία που θα γίνει το πρώτο του ταξίδι ως νέος μονάρχης, αφού αναβλήθηκε η επίσκεψη στη Γαλλία εξαιτίας των εντάσεων που επικρατούν αυτή την περίοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με το People, ο πρίγκιπας Harry ενημέρωσε τη βασιλική οικογένεια για την επίσκεψή του, ωστόσο δεδομένων των φορτωμένων προγραμμάτων των μελών, κατέστη δύσκολη κάποια συνάντηση. Μην ξεχνάμε πως οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα δώσουν το παρών στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου. Πάντως, οι εκπρόσωποί τους επιβεβαίωσαν πριν από λίγες ημέρες την πρόσκληση που το ζευγάρι έλαβε.

Από την άλλη, η κατάθεσή του στο δικαστήριο αποτελεί μία ακόμα επίθεση προς τη βασιλική οικογένεια, αφού ο πρίγκιπας Harry επεσήμανε πως το Παλάτι γνώριζε για τις παρακολουθήσεις και δεν έκανε τίποτα. 

Φωτο: Splash News / Ideal Image

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

                                                      Πηγή:  madamefigaro.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια