Η βασίλισσα Letizia με φόρεμα στο δημοφιλέστερο χρώμα της άνοιξης!

Η βασίλισσα Letizia με φόρεμα στο δημοφιλέστερο χρώμα της άνοιξης!

 

Το χρώμα τάση που θα δώσει έναν ρομαντικό αέρα στην εμφάνιση σου

Ανέκαθεν τους ανοιξιάτικους μήνες οι οίκοι μόδας όπως και τα αγαπημένα μας fashion brands προτείνουν και διαθέτουν ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και prints για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας ομαλά τη μεταβατική εποχή της άνοιξης πριν καλωσορίσουμε το καλοκαίρι και τα άκρως καλοκαιρινά μας looks.

Για αυτή τη μεταβατική στιλιστικά εποχή ένα από τα μεγαλύτερα trend, ανάμεσα σε άλλα, είναι η ένταξη του λιλά χρώματος στην γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί οι παστέλ αποχρώσεις να δείχνουν την κυριαρχία τους στα street style looks, το λιλά όμως θα λέγαμε ότι είναι ο πρωταγωνιστής των pastel αποχρώσεων καθώς  βλέπουμε το on trend χρώμα της άνοιξης σε φορέματα, top αλλά και πλεκτά λεπτής ύφανσης ενώ το είδαμε και σε look ενός εκ των αγαπημένων μας fashion icons.

Ο λόγος για τη βασίλισσα Letizia η οποία εθεάθη στο 9ο Διεθνές Συνέδριο για την ισπανική γλώσσα και εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την αισθητική και τη φινέτσα της. Πιο συγκεκριμένα η βασίλισσα Letizia επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι σε λιλά απόχρωση του brand Chop Atelier, ενός μικρού ισπανικού budget friendly brand το οποίο στήριξε με την επιλογή της. Το look της ολοκλήρωσε με λιλά τσαντάκι και nude slingback γόβες. 

Δες την εμφάνιση της


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:  madamefigaro.gr/

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια