Να γιατί οι φράουλες είναι το πιο έντονα συνδεδεμένο φρούτο με τον έρωτα!!!

Να γιατί οι φράουλες είναι το πιο έντονα συνδεδεμένο φρούτο με τον έρωτα!!!

 


Γιατί οι φράουλες είναι το πιο έντονα συνδεδεμένο φρούτο με τον έρωτα; Διότι οι φράουλες είναι εξαιρετική πηγή φολικού οξέος, μια βιταμίνη Β που συνδέεται με τον υψηλό αριθμό σπερματοζωαρίων στους άνδρες!

Άσε που οι φράουλες περιέχουν “σημαντικά ποσά βιταμίνης C, η οποία έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, μειώνει τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης και ενισχύει την παραγωγή σπερματικού υγρού. 

Τώρα μετά από όλα αυτά… σε ένα ρομαντικό δείπνο με φράουλες… η σαντιγί και η σαμπάνια όπως καταλαβαίνετε είναι απλά προαιρετικά…

 

Ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι!

Ένα καλό γεύμα, ένα ιδιαίτερο πιάτο ή ένα ακαταμάχητο γλυκό μπορεί να προσφέρει έξαρση συναισθημάτων! Και Ναι! Υπάρχουν τροφές που μας φέρνουν πιο κοντά… όπως οι φράουλες!!! 

*Οι φράουλες αποτελούνται κυρίως από νερό (91%) και υδατάνθρακες (7,7%). Περιέχουν μόνο μικρές ποσότητες λίπους (0,3%) και πρωτεΐνης (0,7%). Είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και μαγγανίου και περιέχουν επίσης αξιοπρεπείς ποσότητες φυλλικού οξέος (βιταμίνη Β9) και κάλιο.



Tips για να τις απολαύσετε:

Προσθέστε φράουλες στο γάλα ή το γιαούρτι σας μαζί με δημητριακά ολικής αλέσεως και άλλα φρούτα

Φτιάξτε δροσερά smoothies με βάση την κατακόκκινη και γλυκιά φράουλα..

Προσθέστε φράουλα στη σαλάτα σας… ναι καλά διαβάσατε! Μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε…θα δώσει στη σαλάτα σας έξτρα αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και βιταμίνες, ενώ ο γευστικός συνδυασμός είμαι σίγουρη πως θα σας ενθουσιάσει.

Και φυσικά φράουλες σκέτες…εντελώς σκέτες και όμως τόσο νόστιμες! Σαν σνακ ανάμεσα από τα κυρίως σας γεύματα ή σαν επιδόρπιο ένα μπολ θα σας γεμίσει απόλαυση και ευεξία.

Φράουλα βουτηγμένη σε σοκολάτα! Για τους γλυκατζήδες της παρέας η ιδέα θα καλύψει την επιθυμία σας για κάτι γλυκό και σοκολατένιο και εσείς μπορείτε να έχετε τις λιγότερες «τύψεις» μιας και πρόκειται για ένα θρεπτικό και χαμηλό σε θερμίδες.

Όσο πιο φρέσκες οι φράουλες που θα αγοράσετε τόσο περισσότερο θα διατηρηθούν και τα θρεπτικά τους συστατικά. Κοιτάξτε να έχουν τα πράσινα φυλλαράκια τους και να μην είναι χτυπημένες ή σημαδεμένες.

 


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: bestnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια