Χαράρι …Ο σχεδιαστής του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Φόρουμ: Με τον Κόβιντ ξεκίνησε η Βιομετρική επιτήρηση των ανθρώπων !

Χαράρι …Ο σχεδιαστής του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Φόρουμ: Με τον Κόβιντ ξεκίνησε η Βιομετρική επιτήρηση των ανθρώπων !

 


O Xαραρι ομολογεί το σχέδιο ελέγχου και μείωσης πληθυσμού και οι Ελληνες στο καναπέ τους..

ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ: Ο κόβιντ είναι κομβικής σημασίας..διοτι είναι αυτός που πείεθι τους ανθρώπους να δεχθουν και να Νομιμοποιήσουν την απόλυτη Βιομετρική τους Παρακολούθηση-επιτήρηση.Πρεπει να καταγράφουμε τι συμβαίνει κάτω από το δέρμα τους  να βλέπουμε την Ιατρική τους κατάσταση. Ετσι αποκτούμε Θεϊκές δυνάμεις ελέγχου Δημιουργίας  και καταστροφής

Αυτό που κάνουμε είναι Οργανισμοί και Κυβερνήσεις να συλλέγουμε δεδομένα για το που πηγαίνουν ποιον συναντούν τι ταινίες παρακολουθούν κ.α

Μαζικά συστήματα παρακολούθησης έχουν τοποθετηθεί σε Δημοκρατικές Χώρες που το απέρριπταν στο παρελθόν.

Γιατί Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους? Γιατί χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους?? 

Οι άνθρωποι είναι πλέον ΖΩΑ που μπορούν να χακαριστούν .Η Ιδεα οτι εχουν ψυχή και πνεύμα οτι εχουν ελεύθερη βούληση και δεν ξερει κανείς τι συμβαίνει μεσα του τι θα αγοράσει στα σούπερ μαρκετ η τι θα ψηφίσει εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..

Όταν αυτα ειπώθηκαν Δημόσια και οι Έλληνες ακόμη ειναι στα πληκτρολόγια η τον καναπέ τους  ενω ομολογούν οτι σε ελέγχουν σου περιορίζουν ολες τις Δημοκρατικές σου ελευθερίες σε σκοτώνουν ανα πάσα στιγμή ολοι αυτοι οι Παρανοϊκοί που μετέτρεψαν σε πιονια τις Κυβερνήσεις μας  και ακόμη δεν εχουν ξυπνήσει οι ελληνες η ΣΚΛΑΒΙΑ και η ημερομηνία λήξης μας ως προϊόντα τους είναι δεδομένη..

 


Θα ξυπνήσει ο Έλληνας??

 


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: Amazonios.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια