«Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο! Άναψε το «Πράσινο φως» για το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου...

«Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο! Άναψε το «Πράσινο φως» για το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου...

 

Εκτός εκλογικής διαδικασίας το κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη και με τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με ψήφους 9 προς 1. 

Από την άλλη, πέρασε τον πήχη του Αρείου Πάγου και συμμετέχει κανονικά στις εκλογές το κόμμα ΕΑΝ υπό τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Να προσθέσουμε επίσης, ότι  εκτός εκλογών  τέθηκε το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» καθώς δεν κατέθεσε στην πλατφόρμα του Υπουργείο Εσωτερικών τα αναγκαία, προβλεπόμενα από την εκλογική νομοθεσία, έγγραφα.

Μένει να φανεί αν ο Ηλίας Κασιδιάρης θα δώσει στήριξη στον κ. Κανελλόπουλο, καθώς η απόφαση να κατέβει με αυτόνομο τρόπο έδωσε την ευκαιρία στο ΕΑΝ να πάρει το πράσινο φως και να συμμετέχει κανονικά στις εκλογές!

“Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους. Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα, γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου”, δήλωσε από την πλευρά του, ο φυλακισμένος πολιτικός.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια