«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ « Η Διακαναλική Συνέντευξη ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης Ιουνίου 2023!

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ « Η Διακαναλική Συνέντευξη ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης Ιουνίου 2023!

 

Ακούστε με προσοχή τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στην διακαναλική συνέντευξή τους, που δυστυχώς προβλήθηκε στην τηλεόραση μεταμεσονύχτιες ώρες!
Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί στο τι θα ψηφίσουμε γιατί αυτή τη φορά, δεν ψηφίζουμε πρόσωπα, αλλά για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ μας!
Διακυβεύεται το ΑΙΓΑΙΟ μας, οι θεσμοί της οικογένειας, ο πυλώνας της χριστιανοσύνης μας, ο πολιτισμός και οι ρίζες μας...
Μια κοινωνία  νεοφεδουαρχίας , που προάγει  τον  πολιπολιτισμό, τα ξένα συμφέροντα, που θα αντικαταστήσει τον γνήσιο ανόθευτο  ελληνικό στοιχείο με το ξενόφερτο, που απειλεί την γλώσσα μας, την θρησκεία των προγόνων μας και τα χρηστά ήθη!
Να μην  δώσουμε την δυνατότητα να κυβερνήσει  μια κυβέρνηση, τηλεκατευθυνόμενη από τις ξένες δυνάμεις , με βάση το παράνομο , το ανήθικο, το οικουμενικό και ανθελληνικό...
 Η ΕΛΛΑΔΑ, επιτέλους πρέπει να βρει την θέση ,που της ανήκει,γιατί θα είναι ΦΩΣ, στο ΣΚΟΤΑΔΙ, που απειλεί την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
Με το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
Mε γνώμονα την ελληνική σημαία και τον ΣΤΑΥΡΟ της ΘΥΣΙΑΣ, του ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΙΗΣΟΥ μας, που μας καλεί για ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, θα δώσουμε την αντισυστημική μας ψήφο!




Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια