«Βόμβα» Κοττάκη: Αυτή επιδιώκεται να είναι η συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας για το Αιγαίο! !!!

«Βόμβα» Κοττάκη: Αυτή επιδιώκεται να είναι η συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας για το Αιγαίο! !!!

Ο Μανώλης Κοττάκης, Διευθυντής εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”, μιλώντας στην εκπομπή Western με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Πάνο Παναγιωτόπουλο, έριξε «βόμβα»!!!

Έγινε λόγος για σχέδιο που επιδιώκεται να επιβληθεί και περιλαμβάνει επέκταση της Ελλάδας στα 12 ναυτικά μίλια στην ηπειρωτική Χώρα και στην Εύβοια με την ανοχή της Τουρκίας με αντάλλαγμα “διαδρόμους” για την Τουρκία στο Αιγαίο καθώς και συμφωνία “μη-επίθεσης” με τον Ταγίπ Ερντογάν και σε επόμενο στάδιο την συνεκμετάλλευση. 

Σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Σε πρώτη φάση, εφόσον η ΝΔ εκλεγεί με την πλειοψηφία, την οποία προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις, θα υπάρξει μια εντατική διαπραγμάτευση από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο, προκειμένου να ηγηθούμε στο τέλος του κύκλου της μεταπολίτευσης και σε συμβιβασμό στα ελληνοτουρκικά.

Θα έχουμε χωρικά ύδατα τριών ταχυτήτων: 12 ναυτικά μίλια στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Εύβοια, 10 ναυτικά μίλια στα νησιά του κεντρικού Αιγαίου και διατήρηση στα έξι μίλια στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Αυτό είναι περίπου συμφωνημένο από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας κάτω από το τραπέζι».

Τέλος εκφράστηκε η ελπίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!

 

Δείτε από το 5.56 και εστιάστε και στο 14.39:



Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: ksipnistere.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια