«ΝΙΚΗ»: Από τις ασυναρτησίες Δ.Νατσιού πάλι «μαξιλάρι» της κυβέρνησης στην απόφαση για «εθνικό πένθος» στο ναυάγιο της Πύλου

«ΝΙΚΗ»: Από τις ασυναρτησίες Δ.Νατσιού πάλι «μαξιλάρι» της κυβέρνησης στην απόφαση για «εθνικό πένθος» στο ναυάγιο της Πύλου

Πιέζεται δημοσκοπικά και βρίσκεται πλέον στο όριο του 3%

Δύσκολες ώρες για το κυβερνητικό «μαξιλάρι», το κόμμα ΝΙΚΗ, ένα κόμμα-«φάντασμα» που κανείς δεν ξέρει ποιοι το αποτελούν, ποιοι είναι οι πραγματικοί αρχηγοί του και ποιες οι πηγές χρηματοδότησής της.

Δημοσκοπικά, ενώ πριν δύο εβδομάδες φαινόταν να μπαίνει άνετα στην Βουλή, οι συνεχείς γκάφες του δασκάλου-ιεροκήρυκα επικεφαλής της, Δημήτρη Νατσιού και η δήλωση στήριξης της κυβερνητικής απόφασης για κήρυξη… «εθνικού πένθους» λόγω του ναυαγίου των παράνομων μεταναστών στην Πύλο, έφεραν το κόμμα πάλι στο όριο του 3%.

Ο Δ.Νατσιός αποφάσισε λοιπόν «εθνικό πένθος» για λαθρομετανάστες που έμπαιναν παράνομα στην χώρα για να πλαισιώσουν τα υπόλοιπα δύο εκατομμύρια παράνομων ή πρώην παράνομων μεταναστών που έχουν αλλοιώσει κρίσιμα την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας.

Κάτι που ήχησε εξαιρετικά αρνητικά στα αυτιά των καλόπιστων ψηφοφόρων του κόμματος οι οποίοι εν τέλει δεν επιθυμούν να δουν την χώρα να αλλάζει πληθυσμό. Και αυτό πέρα από το ανθρωπιστικό στοιχείο της τραγωδίας του Ιονίου.

Έτσι οι ψηφοφόροι του κόμματος και ή οι εν δυνάμει ψηφοφόροι, την μία έβλεπαν τον αρχηγό του κόμματος να μιλά για «Έλληνες καθαρογεννημένους« και την άλλη να συμμετάσχει στο «εθνικό πένθος» των αλλόδοξων Αφροασιατών που έρχονταν να αποικίσουν την χώρα,

Σε μια ακατάληπτη ανάρτησή του, την οποία στην συνέχεια έσβησε, ο Δ.Νατσιός μπλέκει Κόντογλου και «ρωμαίικο κράτος».

Τι σημαίνει άραγε «ρωμαίικο»; Μόνο οι αριστεροί χρησιμοποιούν τον όρο, περιφρονώντας την λέξη «Έλληνας». Το «ρωμαίικο» είναι καθαρά τουρκικός χαρακτηρισμός των Ελλήνων. Δεν υπάρχει «ρωμέικο», ούτε «Γραικοί». Υπάρχουν «Έλληνες» και μόνο.

Και μετά επειδή προφανώς αισθάνθηκε άσχημα που έγραψε στην ίδια ανάρτηση την φράση «Έλληνες καθαρογεννημένοι» το έσβησε όλο και… τάχθηκε υπέρ της απόφασης για το «εθνικό πένθος» που όλα τα «κανονικά» δεξιά και πατριωτικά κόμματα καταδίκασαν.

«Μετά το θλιβερό πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου, η “ΝΙΚΗ” συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος αναστέλλοντας όλες τις προεκλογικές εκδηλώσεις έως και την Παρασκευή 16/6.

 

Με εκτίμηση

 

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ”»



Για ποιο λόγο άλλαξε ρότα και στήριξε την απόφαση της κυβέρνησης για το «εθνικό πένθος» των Αφρικανών και Ασιατών παράνομων μεταναστών που έρχονταν στην Ελλάδα και δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο;

Λέγεται ότι του «σφύριξαν» από την κυβέρνηση ότι ευνοείται από την κήρυξή του, καθώς θα ματαιωθεί το ντιμπέιτ -όπως και έγινε- και ο βασικός αντίπαλός του, ο Κ.Βελόπουλος θα χάσει την ευκαιρία να μιλήσει στους Έλληνες πολίτες και να αναμετρηθεί ευθέως με τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς.


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: pronews.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια