Πλήρωμα ferry boat βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει γατάκι που πνίγονταν!

Πλήρωμα ferry boat βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει γατάκι που πνίγονταν!

  


Σαλαμίνα: Πλήρωμα ferry boat βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει γατάκι που πνίγονταν (vid)

Ηρωική θα πρέπει να χαρακτηρίζεται η πράξη μέλος πληρώματος ferry boat που βούτηξε στη θάλασσα για σώσει ένα γατάκι που πνίγονταν.

Την στιγμή που καθημερινά διαβάζουμε ειδήσεις που αφορούν κακοποιήσεις ζώων, μια αρκετά όμορφη είδηση έρχεται από τη Σαλαμίνα. Μέλος ferry boat άκουσε κλάματα. Γύρισε το κεφάλι του προς την θάλασσα και αντίκρισε ένα γατάκι να παλεύει για να μην πνιγεί.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο άνδρας βούτηξε και κολύμπησε μέχρι το σημείο που ήταν το γατάκι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο άνδρας προσπαθεί να κρατήσει ζώο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ώστε να μην πιεί άλλο νερό.

Το περιστατικό, που συνέβη στην περιοχή της Φανερωμένης, έφερε στο φως με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κα. Αθηνά Παπαμιχαήλ, η οποία έγραψε σχετικά: «Για άγνωστο λόγο το γατάκι βρέθηκε μέσα στην θάλασσα. Ο Thanasis Chiotis με την βοήθεια του George Karnesis, πλήρωμα του ferry boat, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη , το εσωσε και θα το υιοθέτησει με την αγάπη που ξέρω καλά ότι χρόνια τον διακρίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στους δύο καλούς φίλους».



Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: gazzetta.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια