Jo Lindner: Και ο διάσημος Γερμανός body builder έφυγε ξαφνικά στα 30 του χρόνια …Είχε δηλώσει ότι έκανε 4 εμβόλια COVID-19!!!

Jo Lindner: Και ο διάσημος Γερμανός body builder έφυγε ξαφνικά στα 30 του χρόνια …Είχε δηλώσει ότι έκανε 4 εμβόλια COVID-19!!!

 


Tα πράγματα σοβαρεύουν και θα σοβαρεύουν ακόμη πιο πολύ μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα.

Σοβαρεύουν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο καθώς μία παρηκμασμένη elite όπως την χαρακτηρίζει ο Elon Musk αποφάσισε να ελέγξει και να μειώσει τον πληθυσμό, ειδικά τον δυτικό πληθυσμό, με εργαλεία τους ηγέτες του οι οποίοι μεταξύ άλλων υπερασπίσθηκαν (μεταξύ άλλων) το αφήγημα της planδημίας και των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων.

Έτσι καθημερινά πεθαίνουν ξαφνικά εμβολιασμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Έλληνες καθηγητές Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος οι οποίοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν μόλις τον Ιανουάριο του 2020 τον ιό COVID-19 φυσικής προέλευσης και τα εμβόλια ασφαλή και αποτελεσματικά ενώ  βρίσκονται στην Ελληνική Δικαιοσύνη οι αγωγές χιλιάδων συμπολιτών μας (διά μέσω του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη) για τους θανάτους στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις στους αρμοδίους αλλά και στις οικογένειες των Ελλήνων τους οποίους προέτρεψαν να εμβολιαστούν.



Ο διάσημος Γερμανός body builder Jo Lindner, ο οποίος είναι γνωστός ως bodybuilding influencer με το όνομα Joesthetics, είχε δηλώσει ότι έκανε 4 εμβόλια COVID-19.

Λίγες ώρες πριν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 30 του χρόνια.

Ένας από τους χιλιάδες που φεύγουν ξαφνικά από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-δλδ από τα ίδια τα “ασφαλή και αποτελεσματικά” εμβόλια.

Ο Γερμανός fitness guru είχε δημιουργήσει τον εντυπωσιακό αριθμό 8,4 εκατομμυρίων followers στο Instagram  αναρτώντας συχνά τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο και το πρόγραμμα προπόνησής του.

Η κοπέλα του, Nicha, γνωστή ως @immapeaches online, μοιράστηκε ένα γλυκόπικρο αφιέρωμα στον εκλιπόντα bodybuilder το Σάββατο στο Instagram, αναφέροντας ότι ένα ανεύρυσμα προκάλεσε τον θάνατό του.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Jo. Σ ‘αγαπώ φίλε», έγραψε ο συνάδελφος φανατικός του γυμναστηρίου Noel Deyzel στο Instagram, μαζί με μια κοινή φωτογραφία.

«Εξακολουθώ να ελέγχω το τηλέφωνό μου περιμένοντας την απάντησή σου για να συναντηθούμε στο γυμναστήριο», έγραψε σε ένα μεγαλύτερο μήνυμα. «Είμαι σπασμένος αδερφέ. Μας άνοιξες την αγκαλιά σου, μας έδειξες τόσα πολλά για τη ζωή και τα social media».

Πρόσθεσε, εν μέρει: «Η γενναιοδωρία σου προς εμένα και τους άλλους θα μείνει πάντα μαζί μου».

Ο στενός φίλος του Lindner, Joseph Shulkin, έγραψε, σύμφωνα με τη Sun, ότι ο bodybuilder είχε εμπνεύσει αυτόν και εκατομμύρια ανθρώπους.

     

«Έχεις κάνει τόσα πολλά για την κοινότητα, είχατε την καλύτερη ενέργεια και την πιο ευγενική ψυχή», είπε. «Θα σε θυμόμαστε πάντα brazza, πέτα ψηλά».

 


Λογοτεχνικό περιβόλι!

 

 Πηγή: kourdistoportocali.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια