Πέθανε ο ηθοποιός Ντάρεν Κεντ, σε ηλικία μόλις 36 ετών!!!

Πέθανε ο ηθοποιός Ντάρεν Κεντ, σε ηλικία μόλις 36 ετών!!!

 



Πέθανε σε ηλικία 36 ετών, ο ηθοποιός Ντάρεν Κεντ, που έχει συμμετάσχει στο Game of Thrones.

Ο Ντάρεν Κεντ έπαιξε τον Goatherd σε ένα επεισόδιο του Game of Thrones το 2014, ενώ εμφανίστηκε και σε ρόλους των τηλεοπτικών προγραμμάτων Green Fingers και Malpractice.

Ο Ντάρεν Κεντ έπαιξε τον πρώτο του ρόλο στην ταινία Mirrors το 2008, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Κάρσον, και αργότερα κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στην τελετή απονομής των βραβείων Van D’or του 2012 για τον χαρακτήρα του Ντάνι στην ταινία Sunnyboy.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο Facebook από το πρακτορείο ταλέντων του Carey Dodd Associates. «Με βαθιά θλίψη σάς ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Ντάρεν Κεντ πέθανε ήσυχα την Παρασκευή. Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν δίπλα του. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ντάρεν δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ντάρεν Κεντ είχε διαγνωσθεί με οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και μια σπάνια διαταραχή του δέρματος στην αρχή της καριέρας του. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Με πληροφορίες του Metro

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια