Διεγράφησαν τρεις βουλευτές από τους «Σπαρτιάτες»!

Διεγράφησαν τρεις βουλευτές από τους «Σπαρτιάτες»!

 


Στη διαγραφή τριών βουλευτών του κόμματός του προχώρησε ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, μετά την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε το κόμμα, κατά τη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, όπου όλοι οι βουλευτές απουσίαζαν από τα έδρανα

Προχωρώντας σε καταγγελίες για «ξένα εξωκοινοβουλευτικά» κέντρα, τύπου “Greek mafia”, που επιχειρούν να εκβιάσουν το κόμμα, ο κ. Στίγκας ανακοίνωσε τη διαγραφή των βουλευτών Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, Ιωάννη Δημητροκάλλη και Ιωάννη Κόντη.

«Μπήκα στα “ρεκόρ Γκίνες”, με το να κάθομαι μόνος μου από το κόμμα στα έδρανα», είπε ο ίδιος στην τοποθέτησή του στη Βουλή, καταγγέλλοντας ότι «οι κύριοι που λείπουν σήμερα είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα εξωκοινοβουλευτικά. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

«Τους λένε τι θα κάνουν, πότε και πως θα το κάνουν. Εδώ η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη ακόμη και σήμερα που μιλάμε, έχουμε εθνικά θέματα και είναι μπροστά μας χίλια δύο προβλήματα. Κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους. Εγώ, όμως, δεν φοβάμαι», είπε ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών.

Κατόπιν των καταγγελιών, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας κάλεσε τον Πρόεδρο των Σπαρτιατών να διατυπώσει εγγράφως εάν το κόμμα εξακολουθεί να υφίσταται.

Εν συνεχεία, ο κ. Στίγκας κοινοποίησε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή με την οποία γνωστοποιεί τη διαγραφή των τριών βουλευτών, υποστηρίζοντας ότι δρουν αυτοβούλως και επιχειρούν να εκβιάσουν την ηγεσία του κόμματος, «εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς».

Λογοτεχνικό περιβόλι!

 

Πηγή: KYΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια