Τα ρούχα μου στεγνώνουν πάντα μέσα σε 30 λεπτά, ακόμα και το χειμώνα. Χρησιμοποιώ τη δυτικογερμανική μέθοδο για αυτό!

Τα ρούχα μου στεγνώνουν πάντα μέσα σε 30 λεπτά, ακόμα και το χειμώνα. Χρησιμοποιώ τη δυτικογερμανική μέθοδο για αυτό!


 Ο κρύος και βροχερός καιρός μας βάζει σε κακή διάθεση. Και δεν θα μας ευχαριστήσει ακόμη και όταν στεγνώνουμε τα ρούχα. Σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, τα ρούχα στεγνώνουν για αρκετές ημέρες και συνεχίζετε να τα γυρίζετε ξανά και ξανά στο στεγνωτήριο. Θα σας δείξουμε πολλά κόλπα για να εξασφαλίσετε γρήγορο στέγνωμα των ρούχων ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες

Το πλύσιμο το καλοκαίρι σε υψηλές θερμοκρασίες και με αρκετή ηλιοφάνεια είναι πραγματική χαρά. Τα ρούχα σας είναι αρωματικά και στεγνώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μερικές φορές ακόμη και για να πλένεις το φόρεμα, το πουκάμισο ή την μπλούζα το πρωί και μπορείς να βγεις έξω με αυτό το βράδυ. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, όμως, το πλύσιμο και το στέγνωμα είναι πολύ πιο απαιτητικό και πρέπει να περιμένετε αρκετές μέρες για στεγνά ρούχα. Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για στεγνωτήριο, μάθετε για πρακτικά κόλπα για να στεγνώνετε ρούχα σε κρύο και υγρό καιρό.

Αερίστε το σημείο που στεγνώνετε

Το στέγνωμα των ρούχων σε εσωτερικούς χώρους αντιπροσωπεύει αυξημένη υγρασία. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, αερίστε καλά τα δωμάτια όπου στεγνώνετε τα ρούχα. Ο σωστός τρόπος αερισμού είναι να ανοίξετε τα παράθυρα για ρεύμα για 5 λεπτά και να τα κλείσετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να αερίζετε τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τη μούχλα σε εσωτερικούς χώρους. Οι τοίχοι δεν θα έχουν χρόνο να κρυώσουν, αλλά η υγρασία στο εσωτερικό σίγουρα θα μειωθεί.

Το σεντόνι και το κόλπο θέρμανσης

Τοποθετήστε τα ρούχα στο στεγνωτήριο και στη συνέχεια μετακινήστε τα όσο το δυνατόν πιο κοντά στη θερμάστρα. Στρέψτε το στεγνωτήριο οριζόντια κατά μήκος του θερμαντήρα. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα στεγνό φύλλο πάνω από το στεγνωτήριο και τη θερμάστρα για να δημιουργήσετε μια σκηνή στεγνώματος. Ορισμένα ρούχα θα είναι έτοιμα να φορεθούν στη σκηνή στεγνώματος σε μόλις 30 λεπτά. Το στέγνωμα φύλλων λειτουργεί καλύτερα σε θερμαντήρες τύπου σκάλας.

Φωτογραφία: Shutterstock

Το κόλπο των θαυμαστών

Ότι χρησιμοποιείς τον ανεμιστήρα μόνο το καλοκαίρι; Κρίμα. Βγάλτε το από το κουτί ή το γκαράζ και συνδέστε το ενώ στεγνώνετε τα ρούχα σας. Ένας μικρός ανεμιστήρας που θα τοποθετήσετε κάτω από το στεγνωτήριο ρούχων θα σας βοηθήσει επίσης. Τα ρούχα στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα, η κυκλοφορία του αέρα είναι επίσης μια πρόληψη κατά του σχηματισμού μούχλας στο δωμάτιο, αν και ο εξαερισμός εξακολουθεί να είναι απαραίτητος.

Φωτογραφία: Shutterstock

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή:  (firenews.video)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια