Στο όνομα της καταπολέμησης του «αντισημιτισμού», αρχικά, οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν ένα πλήρως ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος !!!!

Στο όνομα της καταπολέμησης του «αντισημιτισμού», αρχικά, οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν ένα πλήρως ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος !!!!

 


Στο όνομα της καταπολέμησης του «αντισημιτισμού», αρχικά, οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν ένα πλήρως ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος που πάντα παρακολουθεί και πάντα ακούει...


Τα ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που εκπαιδεύονται από την Anti-Defamation League (ADL) έχουν πρόσβαση σε κερκόπορτα στις κονσόλες PlayStation για να κατασκοπεύουν κρυφά εκατομμύρια Αμερικανούς και να τους αναφέρουν στις αρχές για παραβιάσεις της ρητορικής μίσους...

 

ΠηγήNatural News

Άρθρο του Ethan Huff

ΑπόδοσηΕλλήνων Αφύπνιση

 

Σύμφωνα με άκρως ανησυχητικές αναφορές, ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης (AI) που εκπαιδεύονται από την Anti-Defamation League, μια εβραϊκή ομάδα υπεροχής, κρυφακούουν τώρα τους παίκτες βιντεοπαιχνιδιών Call of Duty μέσω των φωνητικών συνομιλιών του λογισμικού.

Ο στόχος του ADL με αυτήν την επιχείρηση κατασκοπείας AI είναι να συλλάβει παίκτες που εμπλέκονται σε «τοξική ομιλία», «ρητορική μίσους», «γλώσσα που εισάγει διακρίσεις, παρενόχληση και άλλα», σύμφωνα με τις αναφορές.

Όπως επισήμανε ο ιδρυτής του Infowars, Άλεξ Τζόουνς, αυτή η κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής «σηματοδοτεί τη γέννηση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που θα έκανε τους Ναζί του Χίτλερ να ζηλέψουν».

«Λοιπόν, η Alexa στο σπίτι σας σας ακούει, οι βοηθοί της Google, και αποδεικνύεται ότι το ADL βασικά το προγραμματίζει και το ελέγχει", εξήγησε ο Jones σε ένα πρόσφατο τμήμα στο "The Alex Jones Show" - δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα .

"Είναι ό,τι πιο ναζιστικό έχω δει ποτέ. Οι Ναζί παρακολουθούσαν ανθρώπους, λογοκρίνανε, μποϊκόταραν ανθρώπους, έβαλαν Εβραίους και άλλους ανθρώπους σε γκέτο, δεν τους άφηναν να έχουν επιχειρήσεις, αποτράπεζαν τους Εβραίους».

Στο όνομα της καταπολέμησης του «αντισημιτισμού», οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν ένα πλήρως ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος που πάντα παρακολουθεί και πάντα ακούει...

Δεδομένου ότι το ADL διοικείται από Εβραίους, υπάρχει για τον αποκλειστικό σκοπό της καταπολέμησης "όλων των μορφών αντισημιτισμού και μεροληψίας, χρησιμοποιώντας καινοτομία και συνεργασίες για να ωθήσει τον αντίκτυπο", αυτό φαίνεται να είναι μια ανατροπή του σεναρίου σε σύγκριση με αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου II.

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον πλήρη Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το ADL χτίζει ενεργά ένα ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος για να προσπαθήσει να εμποδίσει τους ανθρώπους να λένε άσχημα πράγματα για τους Εβραίους, χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη ως ψηφιακό στρατό επιβολής.

«Είναι ένα συνδικάτο παγκοσμιοποίησης του εγκλήματος», λέει ο Jones για το ADL και τους εταίρους του. «Είναι μια μαφία που απλώς κρύβει ολόκληρη την εξαγορά της «νέας παγκόσμιας τάξης» πίσω από μια οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων».

Δεν είναι πλέον οι μισητές της ελευθερίας του λόγου απλώς να ακολουθούν αυτό που θεωρούν ρητορική «μίσους», η οποία από μόνη της είναι εσφαλμένη ονομασία. Τώρα θέλουν να βάλουν τέλος σε κάθε «τοξικό» λόγο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Σύμφωνα με τον Jones, η ADL είναι μια «πολυεθνική ομάδα Mossad-CIA-Mi6 που έχει ιδιωτικούς αξιωματικούς πληροφοριών στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα, ακόμη και σε μικρές πόλεις».

"Έβαλαν πολλούς δικαστές και η δουλειά τους είναι να μετατρέψουν την Αμερική σε απόλυτη τυραννία. Έχουν εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό με τη νέα συνθήκη του ΟΗΕ, η οποία τερματίζει την ελευθερία του λόγου όπως την ξέρουμε."

Αφού αγόρασε το Twitter, το πήρε ιδιωτικό και το μετέτρεψε σε "Χ", ο Έλον Μασκ ξεκίνησε τη μακρά διαδικασία αποκάλυψης όλων όσων κάνουν εδώ και χρόνια η ADL και άλλοι οργανισμοί βαθιάς πολιτείας για να ελέγχουν τι λέγεται και μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω των Αρχείων Twitter, ο Μασκ ρίχνει βόμβες μετά από βόμβα και πιο πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του δεν έχει άλλη επιλογή από το να μηνύσει την ADL για συκοφαντική δυσφήμιση, με βάση τα όσα έχουν αποκαλυφθεί.

«Ανακάλυψαν εσωτερικά ότι το ADL βασικά λειτουργούσε το Twitter ως ενδιάμεσος για το FBI και τη CIA», λέει ο Jones. "Ο Μασκ υποσχέθηκε να δημοσιοποιήσει αυτά τα έγγραφα την επόμενη εβδομάδα. Πολλά από αυτά έχουν ήδη βγει στο Κογκρέσο - αυτό είναι εντελώς παράνομο."

Φαίνεται ότι οι μέρες του ADL είναι μετρημένες. Ο Μασκ εμφανίστηκε ταλαντευόμενος από τότε που ανέλαβε την εξουσία στο Twitter και φαίνεται να μην αφήνει κανένα βήμα μπροστά στο να λογοδοτήσει κάθε μέλος του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Λογοκρισίας για την επίθεση στην Πρώτη Τροποποίηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια