Άρπαζαν υλικά από μια οικοδομή στην Έδεσσα και τα έβαζαν σε… άλλη!!!!

Άρπαζαν υλικά από μια οικοδομή στην Έδεσσα και τα έβαζαν σε… άλλη!!!!

 


Τα κλεμμένα υλικά συνολικής αξίας 5.973 ευρώ εντοπίστηκαν σε ανεγειρόμενο κτίριο!

Σε δική τους οικοδομή χρησιμοποίησαν τα πανάκριβα οικοδομικά υλικά σκαλωσιάς που έκλεψαν στις 27 Οκτωβρίου από ένα κτίριο στην περιοχή Βαρόσι της Έδεσσας τέσσερις επιτήδειοι, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το ελλαδικό protothema.gr, τα κλεμμένα υλικά συνολικής αξίας 5.973 ευρώ εντοπίστηκαν σε ανεγειρόμενο κτίριο στην Αλμωπία στο οποίο τα είχαν τοποθετήσει, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.


Ξήλωνε λάστιχα ποτίσματος

Ένα συγκεκριμένο αγροτεμάχιο σε περιοχή του δήμου Δίου Ολύμπου στην Πιερία είχε βάλει στο μάτι ένας 58χρονος και έκλεβε συστηματικά τα λάστιχα άρδευσης που τοποθετούσε ο ιδιοκτήτης του. Το απόγευμα της Πέμπτης, έκλεψε λάστιχα μήκους 350 μέτρων, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από το ίδιο αγροτεμάχιο ο δράστης είχε κλέψει και το μεσημέρι της Τετάρτης λάστιχα ποτίσματος μήκους 1.000 μέτρων αξίας 1.800 ευρώ. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια