ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Halloween!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Halloween!!!!

  

 

Το Halloween είναι μια σατανική υψηλή, ιερή ημέρα. Πολλά παιδιά και ενήλικες δολοφονούνται τελετουργικά στις 31 Οκτωβρίου και γύρω στις 31 Οκτωβρίου.

Ο συμβολισμός που σχετίζεται με το Halloween, όπως αίμα, σκελετοί, φαντάσματα, μάγισσες, βρικόλακες κ.λπ. αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα τον θάνατο.


 

Γιορτάζουμε τον θάνατο και τον Σατανά είτε το ξέρουμε είτε όχι.

Οι σύγχρονες διακοπές μας για το Halloween είναι μια σημαντική κίνηση από τους Illuminati/Σατανιστές για να μυήσουν τις μάζες στη μυστηριώδη θρησκεία τους.

Το Halloween αρχικά ονομαζόταν "All Hallows' Eve" και μπορεί να εντοπιστεί χιλιάδες χρόνια πίσω στο κελτικό φεστιβάλ Samhain (προφέρεται sah-win).

Η ιστορία μας λέει ότι ήταν ένα φεστιβάλ που σηματοδότησε το τέλος της εποχής της συγκομιδής, ωστόσο, οι αρχαίοι κατάλαβαν ότι οι «θεοί» ήταν πιο προσιτοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και, όπως και σήμερα, έκαναν μαζικές τελετουργικές θυσίες σύμφωνα με τη δομή των ερπετοειδών πεποιθήσεων. .

Πολλές αποκρυφιστικές τελετουργικές δολοφονίες υψηλού επιπέδου συμβαίνουν το Halloween. Ο Τσαρλς Τέιζ Ράσελ ήταν ο ιδρυτής των Μαρτύρων του Ιεχωβά και σκοτώθηκε τελετουργικά τη νύχτα του Χάλοουιν, το 1917.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η κληρονόμος της περιουσίας του καπνού, Doris Duke.

Η Ντόρις ήταν διάσημος δισεκατομμυριούχος και από την ισχυρή οικογένεια Δούκα Ιλλουμινάτι.

Σκοτώθηκε τελετουργικά στο Μπέβερλι Χιλς, το 1993.

Καταναλώθηκε (φαγώθηκε) σε μια ιεροτελεστία του Halloween των Illuminati. Δώστε προσοχή στις διασημότητες και τους παγκόσμιους ηγέτες που πεθαίνουν αυτή την εποχή. Θα μπορούσα να συνεχίσω…

Έτσι, κατά τη διάρκεια του φετινού Halloween, να θυμάστε ότι άνθρωποι σκοτώνονται τελετουργικά σε όλο τον κόσμο ενώ εσείς «γιορτάζετε». .... .........


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!



HALLOWEEN - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΩ:

Λογοτεχνικό περιβόλι!

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια