Τραγωδία στη Βραζιλία: 30χρονος τραγουδιστής παθαίνει θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο επί σκηνής!

Τραγωδία στη Βραζιλία: 30χρονος τραγουδιστής παθαίνει θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο επί σκηνής!

 


Τραγωδία στη Βραζιλία: 30χρονος τραγουδιστής παθαίνει θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο επί σκηνής!!!

Βαθύτατο σοκ αντηχεί στη Βραζιλία μετά τον πρόωρο θάνατο του 30χρονου τραγουδιστή του γκόσπελ Pedro Enrique κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης το βράδυ της Τετάρτης.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την ώρα που ο Enrique απέδιδε με πάθος το τραγούδι του “Vai Ser Tão Lindo” σε εκδήλωση που μεταδιδόταν ζωντανά και διαδικτυακά. Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, ξαφνικά παραπαίει και καταρρέει στη σκηνή.

Το βίντεο που καταγράφει τη συγκλονιστική στιγμή δεν δίνει καμία πρόγευση της επικείμενης τραγωδίας.

Ο Enrique μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο, όπου οι ιατρικές προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες για τη διατήρηση της ζωής του. Η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τον ταλαντούχο 30χρονο τραγουδιστή αποκάλυψε ότι ο θάνατός του προήλθε από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

Παντρεμένος και περήφανος πατέρας μιας κόρης που γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, ο Enrique φέρεται να είχε μοιραστεί με φίλους του λίγο πριν την τελευταία του εμφάνιση ότι ένιωθε βαθιά κούραση. Η μουσική κοινότητα θρηνεί για την απώλεια ενός πολλά υποσχόμενου ταλέντου, η ζωή του οποίου κόπηκε με μια σπαρακτική τροπή των γεγονότων.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: (katohika.gr)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια