ΟΤΑΝ ….Η “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ…………..και η δολοφονία συνεχίζεται αμείωτη!!!

ΟΤΑΝ ….Η “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ…………..και η δολοφονία συνεχίζεται αμείωτη!!!

 


……Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο Καθηγητής Ιατρικής στο Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Ιωάννης Ιωαννίδης. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

 Αυτοί που είχαν ατζέντα μίλησαν μόνο για “θάνατο από τον κορωνοϊό”, αλλά αυτό που σκόπιμα παρέλειψαν να αναφέρουν ήταν οι αναπνευστήρες, το Remdesivir και οι θανατοι απ τα εμβόλια.

Το Remdesivir το 2018 όταν χρησιμοποιήθηκε για τον Έμπολα έπρεπε να διακοπεί λόγω όλων των θανάτων από νεφρική ανεπάρκεια. Η ρεμντεσιβίρη προκάλεσε το 54% των θανάτων. Αυτό το φάρμακο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία σήμερα. Η Pfizer παράγει ρεμντεσιβίρη και στη συνέχεια τη στέλνει στη Gilead, η οποία κολλάει την ετικέτα της. Σχεδόν το 100% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ από “COVID” σημειώθηκαν σε νοσοκομεία.

Ήταν η “θεραπεία” που σκότωσε ανθρώπους. Σε συνδυασμό με τις δόλιες “δοκιμές” PCR για να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση που κορόιδεψε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη. Εάν το 76% έως 97% όλων των ασθενών που έλαβαν θεραπεία με αυτόν τον τρόπο πέθαναν, πώς θα μπορούσε οποιοσδήποτε γιατρός ή νοσοκομείο όχι μόνο να αμφισβητήσει, αλλά και να σταματήσει αυτή την τρέλα για να ανακαλύψει γιατί το αποτέλεσμα ήταν ακραία ποσοστά θνησιμότητας; Τα κίνητρα που οδηγησαν σ αυτήν την παραφροσύνη συνδέονται ασφαλώς με χρήματα και οικονομικό κέρδος σε όσους προκαλεσαν αυτή τη σφαγή αθώων. Ήταν η “θεραπεία” που σκότωσε ανθρώπους. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.!

ΠΗΓΗ



Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια