ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο μύθος ότι τα μεγάλα φαρμακεία ασχολούνται με την Υγεία και τη θεραπεία ήρθε η ώρα να καταρριφθεί!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο μύθος ότι τα μεγάλα φαρμακεία ασχολούνται με την Υγεία και τη θεραπεία ήρθε η ώρα να καταρριφθεί!!!!

 


O μύθος ότι τα μεγάλα φαρμακεία ασχολούνται με την Υγεία και τη θεραπεία ήρθε η ώρα να καταρριφθεί .

Ασχολούνται με τη σπορά ασθενειών, τη συντήρηση ασθενειών και τη διαχείριση συμπτωμάτων. Η γνώση έχει κατασχεθεί και καταπιεστεί για πολλές δεκαετίες. Λοιπόν, η δυτική ιατρική ήταν καταδικασμένη όταν αυτός ο άσχημος γέρος JD Rockefeller άλλαξε δραματικά την Ιατρική Εκπαίδευση από το 1910 όταν έκλεισε πάνω από 150 σχολές Ιατρικής. Ανέλαβε την ιατρική εκπαίδευση των γιατρών ώστε να μπορεί να πουλήσει τα αλλοπαθητικά φάρμακά του. Στη συνέχεια άσκησαν ποινική δίωξη στους Γιατρούς της φυσικής ιατρικής. Μετατράπηκε σε επιχείρηση και έκτοτε η υγεία μας χειροτέρεψε. Αφαίρεσαν κάθε φυσική υγεία και την αντικατέστησαν με φάρμακα και θεραπείες που προέρχονται από το πετρέλαιο και προκαλεί πολλές ασθένειες και καρκίνο. Έτσι ο Ροκφέλερ ίδρυσε την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και γι' αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ θεραπεία για τον καρκίνο. Είχαν μια θεραπεία για τον καρκίνο το 1969, οι Rockefeller έχουν τα έγγραφα και θα μπορούσαν να σώσουν εκατομμύρια ανθρώπους από τον φρικτό θάνατο - επιλέγουν να μην το κάνουν και περιόρισαν τη θεραπεία του καρκίνου μόνο στην ακτινοβολία! Ολα τα άλλα μέσα θα ήταν πλέον «παράνομα» Ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εξασφαλίζει επαναλαμβανόμενους πελάτες 

Ο στόχος  είναι να μην σας αφήσει να πεθάνετε ούτε να είστε υγιείς, αλλά να σας κρατήσει αρκετά άρρωστους ώστε να συνεχίσετε να φέρνετε έσοδα. Το εμβόλιο είναι το νούμερο 1 όπλο τους (όχι μόνο για τον Cov) .
Για να ξέρετε ότι όλες οι οργανώσεις υγείας είναι εντελώς εναντίον μας και όλες δημιουργήθηκαν για να προστατεύσουν το μεγάλο φαρμακευτικό μονοπώλιο του Rockefeller και οι ισχυρισμοί ότι είναι ασθένειες, είναι στην πραγματικότητα ανεπιθύμητες ενέργειες από προηγούμενα αποτυχημένα τρυπήματα και φάρμακα. Και τώρα, το όνειρο του Rockefeller να ελέγχει όλες τις πτυχές του συστήματος τροφίμων - εκτός από τη χρηματοδότηση,  την ιατρική , την ενέργεια, τις μεταφορές και την εκπαίδευση - πραγματοποιείται. 

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

 


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια