Αυτό που βλέπετε πρώτα θα αποκαλύψει τις σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα σας!!!

Αυτό που βλέπετε πρώτα θα αποκαλύψει τις σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα σας!!!

 


Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, είναι σχετικά εύκολο να αποκτήσουμε μια καλή αίσθηση της προσωπικότητάς των άλλων ανθρώπων, ενώ μπορεί να χρειαστούν ολόκληρες ζωές για να αποκρυπτογραφήσουμε δικές μας πτυχές του χαρακτήρα μας.

Αν είμαστε πρόθυμοι να σκάψουμε λίγο βαθύτερα, μπορούμε να βρούμε στις πιο σκοτεινές γωνιές του εαυτού μας πληροφορίες που μας βοηθούν να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι και πιο ολοκληρωμένοι σε κάθε τομέα της ζωής μας, ειδικά στις ρομαντικές μας σχέσεις.

Το τεστ αυτό θα αποκαλύψει τις αδυναμίες σας σε μια σχέση, αναλόγως με το τι θα παρατηρήσετε πρώτο.


 

Τα 4 στοιχεία της φωτογραφίας:

Ο Δεμένος άνδρας

Ο Φράχτης

Η Βάρκα

Το Κρανίο

Ο δεμένος άντρας

Αν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα και το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα του δεμένου άνδρα ανάμεσα στα δύο δέντρα, η μεγαλύτερη αδυναμία σας στις σχέσεις είναι ότι η προσωπικότητά σας βρίσκεται σε σχεδόν συνεχή σύγκρουση.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε κυριολεκτικά σε σύγκρουση με τον κόσμο γύρω σας. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ πιο πιθανό να πολεμάτε τακτικά έναν πόλεμο μέσα σας  για να βρείτε μια διαρκή αγάπη με ένα άλλο άτομο, πρέπει όμως να μπορείτε να βρείτε μια αίσθηση αγάπης από μέσα σας.

Αν δεν μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου, πώς θα αγαπήσεις κάποιον άλλο; Παλεύετε τόσο σκληρά για να αποδεχτείτε τον εαυτό σας, τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας και όλα τα ενδιάμεσα, που χάνετε το να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Η μάχη για την εσωτερική γαλήνη δεν επιτυγχάνεται εύκολα, αλλά σας αξίζει κάθε τόσο ένα διάλειμμα από την εσωτερική αναταραχή. Σεβαστείτε τον εαυτό σας που κάνετε όλη αυτή τη σκληρή εσωτερική δουλειά, αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και τότε θα έρθει η αγάπη.

 

Ο φράχτης

Αν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα και το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα ενός φράχτη στη μέση του πίνακα, τότε η μεγαλύτερη αδυναμία σας στην αγάπη είναι η τάση σας να απομακρύνεστε από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε χαμένη υπόθεση και δεν σημαίνει καν ότι η καρδιά σας είναι πιο κατεστραμμένη από αυτή των περισσότερων ανθρώπων. Σημαίνει ότι εκτός κι αν είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε και να ανοίξετε την καρδιά σας κάποια στιγμή σύντομα, απλά μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία για αληθινή αγάπη.

Είναι εύκολο, φυσιολογικό και απολύτως λογικό να προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου όταν έχεις καεί άσχημα στο παρελθόν, αλλά αν κρατήσεις έναν ψηλό τοίχο ή έναν φράχτη γύρω από την καρδιά σου, όχι μόνο δεν μπορεί να μπει κανένας άλλος, αλλά θα σου είναι δύσκολο να βγεις έξω.

Και ενώ η τοποθέτηση φραγμών είναι εύκολο να γίνει, η απομάκρυνσή τους είναι δύσκολη, οπότε μην φοβάστε να ξεκινήσετε από μικρά. Γνωρίστε τους ανθρώπους σιγά σιγά, με ρυθμό που αισθάνεστε ασφαλείς για εσάς, φροντίζοντας πάντα να συνεχίζετε να προχωράτε. Αν δεν ρισκάρεις τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα.

 

Η βάρκα

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα του κρεμασμένου σκάφους και της φωλιάς γεμάτη με αυγά, το αδύναμο σημείο σας όσον αφορά την αγάπη είναι ότι θέτετε πρότυπα τόσο υψηλά που κανένας άνθρωπος στη Γη δεν μπορεί να τα ανταποκριθεί.

Είναι σημαντικό να ξέρετε τι ψάχνετε στην αγάπη και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβιβαστείτε, αλλά είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια λίστα με “must-haves” που να είναι τόσο στενά καθορισμένη που σας εμποδίζει να χάσετε την ευκαιρία να κάνετε έναν αγώνα με κάποιον που θα μπορούσε να σημειώσει ένα σωρό άλλα πλαίσια που ποτέ δεν σκεφτήκατε.

Δεν είναι ντροπή να θέλεις μια οικογένεια, μια καταπληκτική καριέρα και έναν σύντροφο που αγαπά όλα τα πράγματα που κάνεις, αλλά όταν γίνεσαι όλο και πιο συγκεκριμένος στις φιλοδοξίες σου για αγάπη, αποσυνδέεσαι από την πραγματικότητα του τι είναι αγάπη.

Κρατήστε τα όνειρά σας και κρατήστε τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας ως πιθανοί ρομαντικοί σύντροφοι σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι η τέλεια εικόνα σας για το μέλλον θα μπορούσε να σας κρατήσει από την αγάπη που ήταν προορισμένη να βρείτε.

 

Το κρανίο

Αν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα και είδατε την εικόνα του κρανίου, η μεγαλύτερη αδυναμία σας στις σχέσεις είναι η τάση σας να κατακλύζεστε από άγχος και ανησυχία σε κάθε μέτωπο.

Μπορεί να έχετε μια αγχώδη διαταραχή, αλλά σε κάθε περίπτωση, η τάση σας να είστε υπερβολικά προσεκτικοί μπορεί να σας εμποδίσει να δείτε πολλές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη, και αυτό περιλαμβάνει το να δείτε την πιθανή αδελφή ψυχή σας όταν στεκόταν ακριβώς δίπλα σου.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγές: FOXreport.gr & (enikos.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια