Πώς έσπασε το πρωτόκολλο την ώρα που Κάρολος εισήχθη στο νοσοκομείο;;;

Πώς έσπασε το πρωτόκολλο την ώρα που Κάρολος εισήχθη στο νοσοκομείο;;;

 


Ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε την Πέμπτη στο Λονδίνο για την προγραμματισμένη επέμβαση προστάτη

Ο 75χρονος μονάρχης εισήχθη, το πρωί της Παρασκευής, στην The London Clinic. Βρίσκεται δηλαδή στο ίδιο νοσοκομείο όπου αναρρώνει η Kate Middleton από τις 17 Ιανουαρίου όταν και υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο. Ο πεθερός της φέρεται να την επισκέφτηκε πριν προχωρήσει στη δική του επέμβαση. Άλλωστε τα νέα για την κατάσταση της υγείας τους έγιναν γνωστά την ίδια μέρα μέσα από επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού.

Μετά την ανακοίνωση του Buckigham, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να παραμείνει στην κατοικία του στο Norfolk. Μονάχα η βασίλισσα Καμίλα έκανε μία λιτή δήλωση για την κατάσταση της υγείας του αναφέροντας ότι είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Πώς η Καμίλα έσπασε το πρωτόκολλο

Τη στήριξή της στον σύζυγό της την έδειξε και κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η βασίλισσα Καμίλα απαθανατίστηκε στο νοσοκομείο καθώς τον συνόδευσε. Μια κίνηση που είναι "πολύ ασυνήθιστη" για τους royals.

Όταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας νοσηλεύονται στο νοσοκομείο για κάποια θεραπεία, οι σύζυγοί τους δεν είθισται να τους συνοδεύουν. Συνήθως περνούν τη διαδικασία μόνοι τους. Η βασίλισσα Ελισάβετ ή ο πρίγκιπας Φίλιππος συνήθιζαν να πηγαίνουν μόνοι τους στο νοσοκομείο.

Αυτό βέβαια είναι η δεύτερη ένδειξη ότι ο βασιλιάς Κάρολος υιοθετεί μια πιο σύγχρονη στρατηγική όσον αφορά τα θέματα υγείας. Το πρώτο πράγμα που έκανε τη διαφορά ήταν η επιλογή της επίσημης ανακοίνωσης πριν από την επέμβασή του.

 

Η διπλή ανακοίνωση με την Kate Middleton

To Buckingham ενημέρωσε επίσημα τον βρετανικό λαό για την επέμβαση που έπρεπε να κάνει ο βασιλιάς Κάρολος πολλές μέρες πριν συμβεί. Βέβαια, πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν και ένας τρόπος για να προστατέψει τη νύφη του. Την ίδια μέρα το Kensinghton ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου δέκα με δεκατέσσερις μέρες.

Ο Κάρολος έστρεψε έτσι την προσοχή και στο δικό του πρόβλημα υγείας μοιράζοντας κατά κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον των media. Κάτι που ωστόσο δεν απέτρεψε τον βρετανικό αλλά και τον διεθνή Τύπο να πάθει εμμονή με την 42χρονη πριγκίπισσα στην προσπάθεια να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της.

Φωτογραφία: Splash News/Splash News / Ideal Images


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: (madamefigaro.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια