Η προφητική-ιστορική ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 1996!!!! «Μια Ελλάδα γερμανικό βιλαέτι τουρκομπαρόκ»!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Η προφητική-ιστορική ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 1996!!!! «Μια Ελλάδα γερμανικό βιλαέτι τουρκομπαρόκ»!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

 


Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να πείσουμε τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη να μας δώσει μια συνέντευξη. Φίλοι του μεσολάβησαν χωρίς αποτέλεσμα. Τη μοναδική φορά που τον συναντήσαμε στη ζωή μας τυχαία, στο Ελληνικό του το ζητήσαμε ξανά.
Ευγενής, ανθρώπινος, ζεστός άνθρωπος, το απέφυγε και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η άρνηση του να μιλήσει ήταν και κατανοητή και πειστική. Ο αείμνηστος Μιχάλης Χαραλαμπίδης ότι έπρεπε να πει το είχε πει σε εκείνη την ιστορική πλέον ομιλία του το 1996 στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Η λαίλαπα Σημίτη ξεκινούσε και προφανώς ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε «διαβάσει» σωστά τις εξελίξεις.

Στο βίντεο εκείνη η ομιλία στο 6ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να την δείτε. Ειδικά για όσα λέει για τα εθνικά μας θέματα ,για την ίδια την ύπαρξη μας…

Είχε σπουδάσει Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακό στην κοινωνιολογία και συμμετείχε στην επταμελή ομάδα που συνέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ στο Μόναχο τον Αύγουστο του 1974, ενώ διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1977.

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το 1999 και ίδρυσε τον κομματικό σχηματισμό «Δημοκρατική Περιφερειακή Ένωση», με την οποία μετείχε στις βουλευτικές εκλογές του 2000 .

Το 1994, το ελληνικό κοινοβούλιο υιοθέτησε την πρότασή του για την αναγνώριση της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας . 

Υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών, και μέλος της διεθνούς ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και ερευνητής στο Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το ΒΙΝΤΕΟ, που ακολουθεί:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια