Το μήνυμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , χωρίς καν να αναφέρει τη λέξη «Τουρκία»!!!!!

Το μήνυμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , χωρίς καν να αναφέρει τη λέξη «Τουρκία»!!!!!

 

Τουλάχιστον τραγική η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, όταν οι Οθωμανικές αρχές στις 24 Απριλίου το 1915 θα συλλάβουν και θα εκτελέσουν 250 περίφημους Αρμένιους της Κωνσταντινούπολης.

Αυτή ήταν και η έναρξη της γενοκτονίας των Αρμενίων που διήρκησε 3 χρόνια με αποτέλεσμα 1.2 εκατομμύρια Αρμένιοι να χάσουν την ζωή τους και άλλοι να εγκαταλείψουν την Μικρά Ασία. Η διεθνής κοινότητα είχε τα μάτια της κλειστά στην τουρκική θηριωδία αφήνοντας ατιμώρητη την Οθωμανική αυτοκρατορία για τα εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητας που διέπραξαν.

Με κλειστά μάτια στην τουρκική θηριωδία και η ανάρτηση Μητσοτάκη, ενώ συμπληρώνονται 109 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας.

Όπως έγραψε: «Ημέρα μνήμης σήμερα, 109 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και διατηρούμε τη μνήμη ζωντανή. Η χώρα μας στέκεται και θα στέκεται πάντα απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί διακρίσεις και βία σε βάρος συνανθρώπων μας»!

Τσιμουδιά για την υπεύθυνο της Γενοκτονίας, Τουρκία, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη Γενοκτονία «πράξη που υποκινεί διακρίσεις και βία σε βάρος συνανθρώπων μας»!

Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν θέλει να κακοκαρδίσει τους γείτονες, μιας και πλησιάζει και η ημερομηνία που θα τους επισκεφτεί…

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια