Έλεγε παχύσαρκο τον 6χρονο γιο του και τον έβαζε να τρέχει ασταμάτητα στον διάδρομο, μέχρι που πέθανε από την εξάντληση!!!!!

Έλεγε παχύσαρκο τον 6χρονο γιο του και τον έβαζε να τρέχει ασταμάτητα στον διάδρομο, μέχρι που πέθανε από την εξάντληση!!!!!

 

Βασάνισε το παιδί του βάζοντας το να τρέχει σε διάδρομο παρότι έπεφτε και χτυπούσε - Ο 31χρονος πατέρας δικάζεται για ανθρωποκτονία στις ΗΠΑ

Κατηγορίες για τον θάνατο του παιδιού του αντιμετωπίζει ένας άνδρας 31 ετών από το Νιού Τζέρσεϊ. Ο Κρίστοφερ Γκρέγκορ έκανε κάτι το αδιανόητο. Εξουθένωνε τον μόλις 6 ετών γιο του, Κόρει, υποχρεώνοντάς τον να κάνει διάδρομο στο γυμναστήριο επειδή πίστευε ότι το παιδί είχε πρόβλημα βάρους. Ο 6χρονος πέθανε και ο θάνατός του αποδόθηκε από το δικαστήριο, εν μέρει, και στην εξαντλητική άσκηση στην οποία τον υποχρέωνε ο πατέρας του.

Αδιανόητο: Ελεγε παχύσαρκο τον 6χρονο γιο του και τον έβαζε να τρέχει ασταμάτητα στον διάδρομο - Το παιδί πέθανε


Τι συνέβη μετά την εξαντλητική άσκηση

Λίγα 24ωρα μετά την εξαντλητική γυμναστική, η μητέρα του παιδιού πήγε τον γιο της στον παιδίατρο. Το παιδί επανέλαβε στον γιατρό όσα είχε ήδη πει στη μητέρα του, ότι δηλαδή ο πατέρας του τον εξανάγκαζε να τρέχει στον διάδρομο και να μην σταματά παρότι έπεφτε και χτυπούσε. Το σώμα του παιδιού ήταν γεμάτο μελανιές.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του Κόρεϊ είχε από κοινού με τον 31χρονο την κηδεμονία του αγοριού.



Την επόμενη ημέρα από την επίσκεψη στον παιδίατρο, το παιδί ήταν με τον πατέρα του. Ο 31χρονος μετέφερε τον γιο του στο νοσοκομείο καθώς το αγόρι ξύπνησε με δυσκολία στην αναπνοή, σύγχυση και ναυτία. Την ώρα που οι γιατροί υπέβαλαν τον 6χρονο σε μαγνητική τομογραφία, ο Κόρεϊ έπαθε κρίση από την οποία δεν συνήλθε ποτέ. Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, απέβησαν άκαρπες.

Ο 6χρονος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία διαπίστωσε ότι ο θάνατος του αγοριού ήταν ανθρωποκτονία λόγω χρόνιας κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένων τραυματισμών από αμβλύ όργανο στο στήθος και την κοιλιά του και ένα τραύμα στην καρδιά του.

Ο Κρίστοφερ Γκρέγκορ υποστηρίζει ότι ο γιος του πέθανε από πνευμονία και όχι επειδή τον υπέβαλε σε εξαντλητική γυμναστική, ενώ δεν αποδέχεται τις κατηγορίες περί χρόνιας κακοποίησης.

Ο Κρίστοφερ Γκρέγκορ




Ο Γκρέγκορ συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία του Κόρεϊ, στις 9 Μαρτίου 2022.

Η πρώην σύζυγός του Μπριάνα Μίτσιολο, παραδέχθηκε αργότερα ότι η ίδια και μερικοί φίλοι της επιτέθηκαν στο σπίτι των γονιών του Γκρέγκορ και πέταξαν αβγά και ψόφια ψάρια.

 Το παρακάτω βίντεο παρουσιάστηκε ενώπιον των ενόρκων στο δικαστήριο , όπου εκδικάστηκε η υπόθεση του Κρίστοφερ Γκρέγκορ. Ήταν το βασικό τεκμήριο που χρησιμοποίησαν οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής για να υποστηρίξουν την ενοχή του Γκρέγκορ. Σε αυτό βλέπουμε τον μικρό Κόρεϊ να τρέχει σε μηχάνημα γυμναστικής στο γυμναστήριο, να πέφτει επανειλημμένα και τον πατέρα του να τον σηκώνει και να τον ξαναβάζει στον διάδρομο ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ταχύτητα και κλίση για να δυσκολέψει την άσκηση.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:  (thetoc.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια